Sterren op TV
Famke Louise Models in Paris

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 september 2017

Laatst Geüpdatet: 3 september 2017

Famke Louise van YouTube naar Models in Paris

Famke Louise gaat op pad in Models in Paris. Famke Louise hebben we voornamelijk leren kennen vanwege haar eigen YouTube-carrière en natuurlijk de YouTube-carrière van haar vriend Snapking. Famke, uitgesproken als Femke, heeft nu echter ook een doel om zichzelf als model op de kaart te zetten. Een Nederlands agency heeft ze al in de wacht gesleept en nu hoopt ze ook in Parijs een eigen agency te vinden.

Famke Louise in Models in Paris

Famke Louise mag zich samen met vijf andere professionele modellen tot de gelukkige prijzen die zes weken lang mogen verblijven in een modellenhuis in Parijs. Het is de bedoeling dat de zes modellen in aanloop naar Fashion Week zoveel mogelijk klusjes te pakken krijgen.

Als kijker van Models in Paris worden we meegenomen in het echte leven van deze modellen. Famke is met haar achttien jaar de jongste dame die we zien. Voor haar is alles dan ook vrij nieuw en dat merken we direct als ze het over de reis naar Parijs heeft. “Ik ben echt niet bekend in Parijs. Ik ben er één keer geweest, dat was met mijn vriend. Ik vraag me ook echt af hoe ik de weg naar het appartement ga vinden. Ik heb geen idee.”

Famke Louise bekend van YouTube

Famke Louise heeft haar bekendheid te danken aan Youtube. Ze heeft al 190.000 abonnees en timmert hard aan de weg als model. Zeer recent heeft ze haar eerste modellencontract getekend bij New Generation Models. Nu gaat ze als fresh model een poging wagen in Parijs en hoopt ze haar eigen agency te vinden in de Franse stad.

Omdat alles nieuw voor haar is, vindt Famke het echter wel allemaal nog vrij spannend. “Ik vond het wel heftig om te zien dat het hier zo anders gaat dan in Nederland. In Nederland is alles veel beter geregeld”, aldus Famke. Via haar YouTube-kanaal houdt Famke iedereen op de hoogte van haar weg naar het worden van een professioneel model. Ook deelt ze video’s op het gebied van beauty en fashion.

Famke Louise is te volgen via Facebook, Instagram en YouTube.

Alle modellen in Model in Paris: Beaudine | Kelly | Michelle | Silke | Famke | Lucinde