Sterren op TV
Familie Wooning Bram Martine Wereldreis op Wielen

Familie Wooning met Bram en Martine in Wereldreis op Wielen

Familie Wooning met Bram en Martine doet mee aan Wereldreis op Wielen. Deze familie is reislustig en dat is precies wat ze nodig hebben in Wereldreis op Wielen. Deze gezinnen vertrekken voor onbepaalde tijd uit Nederland om een reis aan te gaan van 20.000 kilometer in een caravan. Hun doel is om vanuit Canada het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika te bereiken. De grote vraag is alleen of de heimwee niet toeslaat en ze de tegenslagen wel aankunnen. Wordt het één groot succes of blijkt de droom toch in duigen te vallen?

Familie Wooning in Wereldreis op Wielen

De familie Wooning doet mee aan Wereldreis op Wielen. De familie bestaat uit Bram van 33 jaar, Martine van 34 jaar en dochters Marley van vier en Vesper van twee. Voor deze familie is reizen allesbehalve nieuw en toen ze zagen dat SBS op zoek was naar deelnemers voor Wereldreis op Wielen, konden ze het dan ook niet laten om zich in te schrijven voor het programma. “Wij zijn sowieso heel erg van het reizen, dus dit was eigenlijk een één-op-ééntje”, vertelde Martine al.

Bram en Martine waren in het verleden de trotse eigenaren van een goedlopend restaurant in Den Haag. Ruim een jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om dat restaurant te verkopen om alles uit het leven te kunnen halen. Sindsdien behoort reizen tot de vaste dagelijkse bezigheden van het stel. “Wij houden van reizen, maar willen ook werken erbij en dat kunnen we nu samen doen, dus waarom niet”, vroeg Bram zich hardop af.

Bram en Martine in Wereldreis op Wielen

Bram en Martine hoefden dan ook niet lang na te denken toen ze de oproep zagen van Wereldreis op Wielen. Alhoewel ze nog maar net terug waren van een reis van zeven maanden door Azië en Oceanië, konden ze het niet laten om direct door te gaan naar het volgende avontuur. Een groot pluspunt met dit avontuur is dat ze hun eigen huisje mee kunnen nemen. Zo hebben de kinderen ook eindelijk hun eigen kamer, want Bram en Martine hebben al een tijdje niet meer een eigen huis gehad.

Om het avontuur in Wereldreis op Wielen in goede banen te leiden, zal de familie Wooning ook goed samen moeten werken met de andere gezinnen. Gezamenlijk zullen ze geld moeten verdienen zodat ze kunnen blijven rondreizen. Bram en Martine willen graag hun geld verdienen door op verschillende locaties te gaan koken.

De familie Wooning is te volgen via Instagram.