Sterren op TV
Familie Van den Broek en Van der Put in Steenrijk, Straatarm

Familie Van den Broek en Van der Put in Steenrijk, Straatarm

De familie Van den Broek en de familie Van der Put doen mee aan Steenrijk, Straatarm. Ronald en Christianne van den Broek hebben over geld niet te klagen. Zij verdienden veel geld met het organiseren van auto-evenementen. De familie Van der Put daarentegen hebben het een stuk minder breed. In Steenrijk, Straatarm zullen we zien hoe het de familie Van den Broek vergaat als ze het een week lang met een veel minder breed budget moeten stellen. De familie Van der Put krijgt ineens veel meer geld dan ze normaal gewend zijn.

Familie Van den Broek en Van der Put in Steenrijk, Straatarm

De familie Van den Broek en Van der Put ruilen in Steenrijk, Straatarm. Dit gezin is auto’s meer dan dankbaar. Zo verdienden Ronald en Christianne erg veel geld door overal in Nederland auto-evenementen te organiseren. Daarnaast deden ze ook aan matchmaking van zeer exclusieve auto’s. Het is dan ook duidelijk dat hun kinderen, de zeventienjarige Laurits en de achttienjarige Severine, nooit geldzorgen hebben gehad. In Steenrijk, Straatarm is dat echter wel anders.

De familie Van den Broek ruilt daarin namelijk voor een week met de familie Van der Put, dat vandaag de dag nog altijd een negatief gevoel heeft bij auto’s. Moeder Jessica heeft vandaag de dag namelijk nog altijd last van een auto-ongeluk waar ze op haar negentiende mee te maken heeft gehad. Samen met haar geliefde Mario en zoontjes Dylano (twaalf jaar) en Giovanni (zeventien jaar) maken ze er echter maar het mooiste van. Dat ze niet zoveel geld hebben en leven van een paar tientjes per week, nemen ze voor lief. In Steenrijk, Straatarm worden de rollen voor één week omgedraaid.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Familie Vonk en Rikkert
Familie Tardy en Otten