Sterren op TV
Marieanne Joelle Ik Vertrek Follow Up Familie Trustfull

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Familie Trustfull en Marieanne en Joëlle in Ik Vertrek Follow Up

De familie Trustfull en Marieanne en Joëlle doen mee aan de Ik Vertrek Follow Up. De familie Trustfull is inmiddels alweer vijf jaar weg uit Nederland en tegenwoordig dolgelukkig in Suriname. Althans, het gezin is daar niet helemaal compleet meer. In Ik Vertrek Follow Up krijgen we daar meer over te weten. Marieanne en Joëlle vertrokken in 2014 naar Italië. De twee waren zeer goede vrienden, maar van die vriendschap is nu niets meer over. Ook daar komen we meer over te weten in de Ik Vertrek-aflevering van 26 november.

Familie Trustfull in Ik Vertrek naar Suriname

De familie Trustfull vertrok in 2012 naar Ik Vertrek. In een Follow Up zijn de makers van het programma opnieuw langsgegaan bij Paul, Audrey, Chiavelli en D’Angelo. Chiavelli is inmiddels echter alweer teruggekeerd naar Nederland. Voor de rest van de familie Trustfull geldt dat zeker niet. Paul, Audrey en D’angelo hebben het prima naar hun zin in Suriname.

Hoe is het nu met de familie Trustfull uit Ik Vertrek?

Ze zijn er samen met de broer van Paul een eigen garage gestart. Alhoewel ze in het begin best wat tegenslagen hebben gehad, runnen ze nu een goedlopende garage. In de Follow Up van Ik Vertrek komen we alles te weten over het goedlopende bedrijf van de familie Trustfull en vertellen ze meer over de tegenslagen die ze hebben meegemaakt.

Marieanne en Joëlle in Ik Vertrek Follow Up

Marieanne en Joëlle vertrokken in 2014 vol goede moed naar het Italiaanse Lecce om daar een bed and breakfast te starten. Eenmaal aangekomen op de plek waar hun bed and breakfast een succes zou moeten worden, kwamen ze flink bedrogen uit. Veel van de gemaakte afspraken werden niet nagekomen door de huisbaas, waardoor de twee dames een flinke strijd hadden om gas, water en elektriciteit te regelen.

Hoe is het nu met Marieanne en Joëlle uit Ik Vertrek?

Vandaag de dag is Little Dolce, de opgezette bed and breakfast, echter een succesvolle gelegenheid. Minder goed nieuws is dat de vriendschap van de twee de perikelen rondom de bed and breakfast helaas niet heeft overleefd. Ze bewandelen dan ook hun eigen pad.