Sterren op TV
Familie Rutten Het Spaanse Dorp Polopos

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 juli 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Familie Rutten (Jurgen, Elisa, Daniel en Demi) in Het Spaanse Dorp Polopos

De Familie Rutten doet mee aan Het Spaanse Dorp Polopos. Jurgen, Elisa, Daniel en Demi zouden maar wat graag willen vertrekken naar het Spaanse dorp om Polopos weer op de kaart te zetten. Dat is hard nodig ook, want het ziet er niet goed uit voor Polopos. Van de 2000 inwoners die er ooit woonden, zijn er nu nog slechts zestig over. Er heeft een ware leegloop plaatsgevonden en gelukkig mag de Familie Rutten daar met hun ideeën verandering in gaan brengen.

Familie Rutten in Het Spaanse Dorp Polopos

De Familie Rutten is afgereisd naar Het Spaanse Dorp Polopos. De familie bestaat uit Jurgen, Elisa, Daniel en Demi. Een hele hechte familie die ook in Nederland veel samen doet. Daniel en zijn vriendin Demi zijn dan ook vaak thuis te vinden en hebben het bovengedeelte van het huis, zodat de ouders en de jongeren elkaar niet in de weg zitten. Alle vier de familieleden krijgen hun eigen rol in Polopos.

In Nederland verdient de familie Rutten hun geld door op de markt te staan. Daarnaast is Daniel hard aan het bouwen aan een carrière als influencer. Hij heeft al 38.000 volgers op Instagram en is een eigen YouTube-kanaal gestart waarop hij regelmatig vlogs plaatst, met name van zijn vakanties. Daniel is een sportief type en dat hoopt hij ook naar Polopos te kunnen brengen. Daniel is kampioen wakeboarden van Nederland en van de wereld. In Polopos hoopt hij een eigen wakeboardbaan te kunnen beginnen.

Meer plannen voor Jurgen, Elisa, Daniel en Demi

Dat is echter niet het enige waarvoor de familie Rutten is afgereisd naar Polopos. “We willen een markt beginnen op vrijdag en een camperplaats”, legden de familie al uit in een video waarin ze zichzelf voorstelden. “We hebben al wat plekjes gezien waar we eventueel iets kunnen beginnen.” Op de markt hoopt de familie net als in Nederland tweedehandsspulletjes te kunnen verkopen.

Tot op heden zijn ze al erg onder de indruk van Polopos. “De mensen die we ontmoet hebben, waren heel enthousiast. We hebben goed contact gemaakt, we hebben een warm ontvangt gekregen in het hotel. Ze bleven ons maar voeden met eten. De mensen waar ook heel aardig. We hebben er zin in om Polopos weer op de kaart te zetten”, aldus de familie Rutten.