Sterren op TV
Mandy Roelvink familie De Opvoeders

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 april 2018

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Familie Roelvink in De Opvoeders met allenstaande moeder Mandy

De familie Roelvink doet mee aan De Opvoeders. Mandy is een alleenstaande moeder en heeft liefst vier kinderen waar ze voor zorgt. Mandy heeft er bewust voor gekozen om als alleenstaande moeder door het leven te gaan. In De Opvoeders laat ze zien hoe zij haar vier jonge kinderen opvoedt. Kleine camera’s volgen precies wat zij dagelijks doet met de kinderen.

Familie Roelvink in De Opvoeders

De familie Roelvink is te zien in De Opvoeders. Mandy is alleenstaande moeder en draagt de zorg voor liefst vier kinderen. Mandy woont samen met haar twee dochters en twee zoons in Almere. De dochters zijn Beau-Ann van acht en Fae’Lilly van vijf en de zonen zijn Deanté Lavon van drie en Mailow-Daven van twee. De vier kinderen zijn dol op hun moeder. Het liefst slaapt het gezin ook allemaal in het bed van moeders.

Mandy blijkt echter haar eigen manier van opvoeden te hebben. Zij vindt het belangrijk dat haar kinderen in vrijheid opgroeien zodat ze zelf kunnen ontdekken wat ze leuk vinden en ze echt zichzelf kunnen zijn. Belangrijk in het gezin is sporten, waardoor Mandy er een druk bestaan op nahoudt.

De andere gezinnen in De Opvoeders zijn: De familie Ravenhorst, de familie Elabeidi, de familie Mosselman en de familie Van der Terp.