Sterren op TV
Familie Reesink Ik Vertrek

Familie Reesink bekend van Ik Vertrek in Australië

De familie Reesink is bekend van Ik Vertrek. Han Reesink was in Nederland jarenlang actief als melkveehouder. Alle regels in Nederland kwamen hem echter de strot uit en dus besloot hij naar Australië te vertrekken. Vijf jaar geleden was de familie voor het eerst te zien in Ik Vertrek. Nu keert de cameraploeg om erachter te komen hoe het nu met de familie Reesink uit Ik Vertrek gaat.

Familie Reesink in Ik Vertrek

De familie Reesink is bekend van Ik Vertrek. Sinds 2012 werd deze familie gevolgd door het programma. De 54-jarige Han Reesink was in Nederland werkzaam als melkveehouder, maar had het helemaal gehad met de regeltjes in Nederland. Langzaamaan bekruipt hem dan ook steeds meer het gevoel om het in een ander land te proberen. Hij denkt daarbij aan Australië, maar loopt eerst nog tegen het probleem aan dat het in zijn eentje wel heel moeilijk gaat worden. Als hij merkt dat zijn zoon Erwin hem later wil opvolgen, besluit Han de stap toch te wagen.

Han vertrekt samen met zijn zoon Erwin, zijn vrouw Anneke en kinderen Hanna en Johan naar Australië. Nog voordat ze een geschikte boerderij hebben gevonden, maken ze al de overstap. Het vinden van een boerderij blijkt echter moeilijk dan gedacht, maar uiteindelijk slagen ze er wel in.

Hoe is het nu met de familie Reesink?

Hoe is het nu met de familie Reesink? Inmiddels zijn we vijf jaar verder en het is de grote vraag hoe het nu met de familie Reesink gaat. In 2015 kwam er al een update waarin duidelijk werd dat Erwin een leuk meisje had ontmoet. Met de Zuid-Afrikaanse dame is hij getrouwd en ze wonen samen op ongeveer een half uur bij de vader van Erwin vandaan.

Erwin en zijn vrouw zijn neergestreken op een boerderij waar ze aan share-farming doen. Dat houdt in dat ze in ruil voor hun woonplek wel de koeien daar moeten melken. In de Ik Vertrek follow-up wordt meer duidelijk over de huidige situatie van de familie Reesink. Duidelijk is alvast dat er gezinsuitbreiding is geweest. Erwin deelde op Facebook ook al een foto van zijn eerste kindje.