Sterren op TV
Familie Ravenshorst De Opvoeders

Familie Ravenshorst met Michel en Danielle in De Opvoeders

De familie Ravenshorst is te zien in De Opvoeders. In het programma gaan vijf verschillende gezinnen laten zien hoe zij hun kinderen opvoeden. Kleine camera’s zorgen ervoor dat alles wat er gebeurt in het huis gefilmd wordt. Michel en Danielle werken maar al te graag mee aan het programma om te laten zien hoe zij hun drie kinderen groot brengen.

Familie Ravenshorst in De Opvoeders

Familie Ravenshorst doet mee aan De Opvoeders. Michel en Danielle zijn de trotse ouders van een drieling. Ze houden zich bezig met de zorg van Fleur, Mees en Tess. De twee zijn weliswaar dolgelukkig met hun drie kinderen, de drie zorgen ook voor aardig wat drukte in huis. Alle drie willen ze het liefst constant aandacht van hun ouders en dus zijn ze altijd bezig met een onderlinge strijd.

Wat bij de familie Ravenshorst al snel opvalt, is dat het een aardige opgave blijkt te zijn om liefst drie kinderen op te voeden. De ouders hebben dan ook te maken met een flinke planning en organisatie. Wat wel duidelijk is, is dat ze consequent moeten zijn in hun opvoeding. Als één van de drieling iets mag van de ouders, kunnen Michel en Danielle er tenslotte donder op zeggen dat de andere twee hetzelfde gaan doen.

De andere gezinnen in De Opvoeders zijn: de familie Elabeidi, de familie Mosselman, de familie Roelvink en de familie Van der Terp.