Sterren op TV
Familie Tervoort Ploeg Jullie Huis Onze Regels

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Familie Ploeg en familie Tervoort in Jullie Huis, Onze Regels

Familie Ploeg en familie Tervoort doen mee aan Jullie Huis, Onze Regels. In het nieuwe programma van SBS6 ruilen twee gezinnen voor een paar dagen van huis én kinderen. Beide families weten niet wat hun overkomt als ze ineens andermans kinderen voor zich krijgen. Zo blijkt bij familie Tervoort al snel dat de kinderen alles voor het zeggen hebben en bij de familie Ploeg is het geloof heel belangrijk.

Familie Ploeg en Tervoort in Jullie Huis, Onze Regels

Familie Ploeg en Tevoort zijn te zien in Jullie Huis, Onze Regels. Een aantal dagen ruilen ze niet alleen van huis, maar ook van kinderen en dan blijkt al snel dat de twee families kiezen voor een geheel andere opvoeding. Waar bij de familie Ploeg het geloof heel belangrijk is, trekt de familie Tervoort daar niet zoveel van aan en blijken de kinderen alles voor het zeggen te hebben.

Het gaat zelfs zover dat papa en mama Tervoort niet eens in hun eigen slaapkamer kunnen slapen, omdat de kinderen die gebruiken als ballenbak. Zij overnachten dan ook dagelijks op de bank. In de familie Ploeg is dat heel anders. Daar is geloof belangrijk en moeten de kinderen gewoon hun huiswerk doen, maken ze graag muziek en is televisie kijken verboden.

Familie Ploeg en Tervoort ruilen

Beide families zullen ongetwijfeld niet weten wat ze meemaken als ze voor een aantal dagen ruilen. Maar moeder Tervoort is heel duidelijk in wat zij van haar kinderen verwacht: “Het allerbelangrijkste is dat een kind kind mag zijn.” Regels zijn er dan ook niet echt en helpen met klusjes hoeven de kinderen al helemaal niet. Het is de vraag hoe papa en mama Ploeg omgaan met de kinderen van de familie Tervoort en vice versa.