Sterren op TV
Familie Beerens Jessica Jasper Floor Britt Joep Helemaal Het Einde!

Familie Molenaar met Ocke en Fleur in Helemaal Het Einde!

Familie Molenaar met Ocke en Fleur zijn te zien in Helemaal Het Einde! De twee hebben het in Nederland prima voor elkaar, maar besluiten nu toch een gigantische stap te zetten. Ze laten alles in Nederland achter zich om een nieuw leven op te bouwen in Kaapverdië. Daar krijgen ze een stuk grond en een startkapitaal waarbij ze in één jaar tijd moeten zorgen dat ze een volledig nieuw bestaan opbouwen. Na dat jaar mogen ze bepalen of ze in Kaapverdië willen blijven of terug willen keren naar Nederland.

Familie Molenaar in Helemaal Het Einde!

Familie Molenaar met Ocke, Fleur en hun twee kinderen Suus en Wolf doen mee aan Helemaal Het Einde! Fleur is 33 jaar en Ocke 48 jaar oud. De twee zijn aardig bekend in het bedrijfsleven. Zo was Ocke, die gestudeerd heeft aan de Universiteit van Leiden, jarenlang werkzaam bij Shell.

Alhoewel de twee het dus prima voor elkaar hadden in Nederland, kiezen ze er nu toch voor om alles daar achter zich te laten om samen met de kinderen te vertrekken naar Kaapverdië en dat is niet zonder reden. Daar hopen ze namelijk een vrijer leven op te kunnen bouwen. Iets wat ze in Nederland niet echt gelukt is. “Waar wij eigenlijk een beetje gevangen in zijn, zijn de gouden handboeien. We leven hier een heel comfortabel leven. We hebben een goed salaris, we hebben een heel fijn huis in een fijne buurt, we hebben mooie auto’s voor de deur staan. Dan is het eigenlijk heel erg comfortabel en heel erg moeilijk om daaruit te stappen.”

Ocke en Fleur in Helemaal Het Einde!

Ocke en Fleur en hun twee kinderen zijn één van de vier gezinnen in Helemaal Het Einde! In het programma krijgt het gezin een stuk grond en een startkapitaal. Het is de bedoeling dat ze daar binnen een jaar tijd een nieuw bestaan opbouwen.

Dit jaar is gekozen voor het eiland São Vicente. Het is aan Ocke en Fleur om een plan te bedenken waarmee ze het stuk grond en het startkapitaal kunnen omzetten in een winstgevende business. Tijdens dit seizoen zullen de andere gezinnen overigens dichtbij zijn, waardoor er ongetwijfeld veel onderling contact zal ontstaan.

De andere gezinnen in Helemaal Het Einde! zijn de familie De Weijer en de familie Beerens.