Sterren op TV
Arjan Mos, Wessel Saarloos, Brigitte Koolen in De Rijdende Rechter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

De Familie Juffer en Van de Brug in De Rijdende Rechter

De Familie Juffer en de Familie Van de Brug zijn te zien in De Rijdende Rechter: Hard tegen hard. De twee families woonden jarenlang zonder problemen naast elkaar, tot de dag dat meneer Juffer een stroomkabel van zijn buren in zijn tuin tegenkwam. Sindsdien zijn beide families in een strijd verwikkeld waar John Reid nu tussen moet komen om de zaak niet nog verder uit de hand te laten lopen.

De Rijdende Rechter: Hard tegen hard

De familie Van de Brug woont al jarenlang in hetzelfde huis en als ze in 2001 familie Juffer als nieuwe buren krijgen, is er in eerste instantie niets aan de hand. Tien jaar lang wonen ze in alle vrede naast elkaar, tot de dag dat meneer Juffer een coniferenhaag uit zijn tuin weghaalt en ook direct een stroomkabel van de buren tegenkomt. Vaak heeft hij aan hen gevraagd de kabel te verwijderen, maar dat gebeurt niet.

Dan besluit meneer Juffer de kabel maar door te knippen. De Familie van de Brug repareert de kabel snel weer en legt hem weer terug. Dat gaat een aantal keer door, totdat beide families er spuugzat van zijn. Hoe het verder loopt, zien we op dinsdagavond in De Rijdende Rechter. Weet John Reid de families weer nader bij elkaar te brengen?

De Rijdende rechter in de afgelopen weken
➡ Monique en Adama tegenover Ralf en Leonie: Noaberschop op de schop
➡ Wiel van Herten en Lenie en de bromtoon