Sterren op TV
Gertjan Holleman Johan Verveer familie Ripzaad Steenrijk, Straatarm

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 december 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Familie Grégoire en Hovestad in Steenrijk, Straatarm

Familie Grégoire en familie Hovestad doen mee aan Steenrijk, Straatarm. De familie Grégoire heeft het prima voor elkaar. Over geld hebben ze niet te klagen. Dat geldt niet voor de familie Hovestad. Zij kunnen het maar net volhouden in hun huurwoning. In Steenrijk, Straatarm gaan we zien dat beide families voor één week met elkaar ruilen. Niet alleen komen ze in een andere woning terecht, ook moeten ze voor een week lang rondkomen van elkaars budget.

Familie Grégoire en Hovestad in Steenrijk, Straatarm

De familie Grégoire en de familie Hovestad staan centraal in een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. De familie Grégoire hoeft nooit wakker te liggen van geld. De excentrieke familie heeft er genoeg van en woont niets voor niets in een riante villa in het Gooise Laren. Het is alleen de grote vraag of de familie zich ook kan redden met een veel lager budget dan ze nu gewend zijn.

In Steenrijk, Straatarm ruilen ze dan ook met de familie Hovestad. Die familie woont in een huurwoning en moet de eindjes aan elkaar knopen. De familie komt rond van een bedrag van 70 euro per week. Het is nu de grote vraag of de familie Grégoire erin slaagt om van dat bedrag per week rond te komen. En of de familie Hovestad nog wel weet wat het met het geld moet doen als het geld ineens voor het oprapen ligt.

Eerdere deelnemers aan Steenrijk, Straatarm:
Sabine en Rogier en Frank
Familie Azimi en Familie Rijkens
Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen en Sonja en Wilco Pureveen
Louis en Anita Kinsbergen en Frank en Petra Welsing
Sander Groet en Silven en Sharon en Daniel