Sterren op TV
Familie Gerritsen Wereldreis op Wielen Ferry Mariska

Familie Gerritsen met Ferry en Mariska in Wereldreis op Wielen

De familie Gerritsen doet mee aan Wereldreis op Wielen. De familie bestaat uit de 36-jarige Ferry, de 35-jarige Mariska en de drie kinderen Boaz van tien, Tirza van acht en Benjamin van zes. Het gezin is graag op reis en dat is wat ze goed kunnen gebruiken in Wereldreis op Wielen. In het programma gaan gezinnen met hun tiny house op wielen op pad. Ze maken een reis van 20.000 kilometer en gaan vanuit Canada naar het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. Ze kunnen hun reis echter alleen vervolgen als ze ondertussen ook geld verdienen.

Familie Gerritsen in Wereldreis op Wielen

De familie Gerritsen doet mee aan Wereldreis op Wielen. Alhoewel Ferry en Mariska ouders zijn van twee jonge kinderen, is het gezin gewend geraakt aan veel van huis zijn. Zo zijn ze nog maar net een jaar terug van een tweejarig avontuur in Australië. Daar hebben ze onder meer gestudeerd, gewoond, gereisd en gewerkt als model. Het is dan ook duidelijk dat reizen allesbehalve nieuw is voor deze familie.

Nu staan ze klaar voor een nieuw avontuur. Ferry, Mariska, Boaz, Tirza en Benjamin hebben de afgelopen tijd afgeteld en nu is het eindelijk zover. Het gezin mag gaan bewijzen dat ze er klaar voor zijn om in een tiny house de wereld af te gaan.

Ferry en Mariska in Wereldreis op Wielen

Ferry en Mariska denken er met Wereldreis op Wielen goed aan te doen om ook de kinderen mee te nemen. De familie heeft het idee dat de kinderen het best kunnen leren in het allergrootste klaslokaal: de wereld.

Ferry en Mariska zullen met hun kinderen wel goed moeten samenwerken met de andere deelnemers aan Wereldreis op Wielen. Om de wereldreis voort te kunnen zetten, zal er namelijk ook geld verdiend moeten worden door de gezinnen. Met wat de familie Gerritsen geld gaat verdienen, is nog niet helemaal duidelijk. Wellicht dat ze weer als model aan de slag gaan om aan geld te komen.

De familie Gerritsen is te volgen via Instagram.