Sterren op TV
Angela Carter-Begbie Bentley Steenrijk Straatarm UK

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Familie Bentley ruilt met Angela Carter-Begbie in Steenrijk, Straatarm UK

De familie Bentley ruilt met Angela Carter-Begbie in Steenrijk, Straatarm UK. De familie Bentley met Terry, Sharon en Kaylee heeft over geld niet te klagen. Het gezin heeft genoeg geld om goed te kunnen leven en dochter Kaylee geeft dat geld ook maar wat graag uit aan dure designer schoenen. Voor Angela Carter-Begbie is het echter een stuk moeilijker om rond te komen. De alleenstaande moeder moet vier kinderen verzorgen van een minimaal budget. In Steenrijk, Straatarm UK ruilen de gezinnen voor een week van elkaars huis en budget.

Bentley en Angela in Steenrijk, Straatarm UK

De familie Bentley en de familie van Angela Carter-Begbie doen mee aan Steenrijk, Straatarm UK. In de aflevering zien we hoe de familie Bentley, met onder meer dochter Kaylee, voor een week lang moet overleven in het huis van Angela en van haar budget. Een flink verschil voor miljonairsdochter Kaylee, die normaal gewend is om duizenden euro’s uit te geven aan designer schoenen en make-up.

In Steenrijk, Straatarm UK komen we erachter hoe het Kaylee valt als ze het imposante huis met drie badkamers in Lincoln ter waarde van zo’n één miljoen pond tijdelijk moet verruilen voor een klein huis waar Angela samen met haar vier kinderen Josh (21), Lara (18), Callum (16) en Katie (15) woont. In het huis van Angela zal de familie Bentley rond moeten komen met een budget van 138.86 pond, terwijl ze thuis een bedrag van 1797.43 pond per week gewend zijn.

Kaylee Bentley verwend nest

Kaylee Bentley wordt door kijkers van Steenrijk, Straatarm UK gezien als een verwend nest. De jongedame geeft moeiteloos het geld uit wat haar vader heeft verdiend. In Steenrijk, Straatarm UK krijgt ze echter een flinke realitycheck. Helemaal als ze ook nog eens één van de baantjes van Angela Carter-Begbie moet doen. Ze moet het huis van iemand anders schoonmaken.

“Ik ga niets aanraken waar iemand anders naar het toilet is geweest. Het voelt als een openbaar toilet. Ik zou zelf niet eens op een openbaar toilet zitten. Ik wil niet dat mijn voeten nat worden en ze vervolgens weer in mijn Jimmy Choos steken.” Uiteindelijk krijgt Kaylee echter wel waardering voor Angela en voor alles wat haar vader heeft gedaan om haar zo’n onbezorgd leven te bezorgen.