Sterren op TV
Familie Beerens Jessica Jasper Floor Britt Joep Helemaal Het Einde!

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Familie Beerens met Jessica en Jasper in Helemaal Het Einde!

De familie Beerens bouwt een nieuw bestaan op in Helemaal Het Einde! Jessica, Jasper, Floor, Britt en Joep uit Geertruidenberg laten alles in Nederland achter zich om elders ter wereld een nieuw bestaan op te bouwen. In Kaapverdië zullen de vijf gezinsleden een stuk grond krijgen en een startkapitaal. Daar moeten ze binnen een jaar zorgen voor een nieuw bestaan. Aan het eind van dat jaar bepalen ze of ze in Kaapverdië willen blijven of liever terug willen keren naar Nederland.

Familie Beerens in Helemaal Het Einde

De familie Beerens is één van de vier gezinnen in Helemaal Het Einde! De 32-jarige Jesica, de 36-jarige Jasper en hun drie kinderen: Floor en Britt (7 jaar) en Joep (4) zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Het gezin heeft de afgelopen tijd gemerkt dat ze in een dagelijkse sleur terecht zijn gekomen. Jessica is tenslotte werkzaam in een kinderdagverblijf en ook Jasper is lange dagen van huis.

Met hun vertrek naar Kaapverdië kan het gezin eindelijk weer centraal staan. “Nederland is gewoon enorm opgejaagd. Het is allemaal: Dit moet en dat moet. En dit moet voor die tijd, anders kost het zoveel geld. Ik denk dat het anders kan”, vertelde Jasper. Een jaar Kaapverdië is echter niet alleen maar plezier maken. Het gezin zal er alles aan moeten doen om een nieuw bestaan op te bouwen en daar hoort ook geld verdienen bij.

Jessica, Jasper en gezin naar Kaapverdië

In Helemaal Het Einde! krijgen Jessica en Jasper een startkapitaal en een stuk grond aangereikt. Wat ze daarmee doen, moeten ze helemaal zelf weten. Jasper heeft al wel een idee hoe hij geld wil verdienen in Kaapverdië.

Alhoewel hij in Nederland werkzaam is als betonvlechter, heeft hij ook een passie voor muziek. Hij is de zanger van een feestband. Met die hobby wil hij in Kaapverdië graag aan de slag gaan. Of de familie Beerens uit Geertruidenberg daarmee ook daadwerkelijk een nieuw bestaan op kan bouwen, komen we in de loop van 2018 te weten. De taakverdeling is in ieder geval duidelijk: Vader Jasper doet het zware werk en moeder Jessica zorgt voor de kinderen.

De andere gezinnen in Helemaal Het Einde! zijn de familie Molenaar en de familie De Weijer.