Sterren op TV
Familie Rijkens Steenrijk Straatarm

Familie Azimi en Rijkens in Steenrijk, Straatarm

Familie Azimi en Familie Rijkens wisselen voor één week van huis én budget in Steenrijk, Straatarm van SBS6. Het eerstgenoemde gezin is het gewend om te leven in rijkdom, terwijl de familie Rijkens er niet goed voor zit. Waar de één soms van gekkigheid niet weet wat hij met zijn geld moet doen, moet het andere gezin het hebben van eten van de voedselbank. In Steenrijk, Straatarm ruilen de twee families voor één week met elkaar.

Salar Azimi en familie in Steenrijk, Straatarm

Salar Azimi doet samen met zijn vrouw Annika de Ruijsscher en twee kinderen mee aan Steenrijk, Straatarm. Familie Azimi is het rijke gezin in de aflevering. Samen met zijn broer is Salar de eigenaar van Hotel De Elderschans. Als je het huis en de spullen van Salar tegenwoordig bekijkt, zou je bijna vergeten dat hij in het verleden een vluchteling is geweest.

Vandaag de dag heeft hij op financieel gebied alles goed voor elkaar en mag hij zichzelf een miljonair noemen. Daarbij hoort een heus kasteel en een wagenpark met onder meer een Lamborghini. De vraag is echter of Azimi, die we inmiddels ook hebben leren kennen als weldoener van NAC, zich ook kan redden in veel minder luxe.

Familie Rijkens in Steenrijk, Straatarm

Familie Rijkens is het arme gezin in Steenrijk, Straatarm. Marijke en Leo hebben drie kinderen, maar zitten er financieel gezien niet goed voor. Ze hebben moeite om rond te komen en iedere week staan ze dan ook bij de voedselbank op de stoep.

Hoe bevalt het dit gezin om eens een week lang in volle luxe te leven? Kunnen ze überhaupt wennen aan het leven in een groot kasteel, of zullen ze blij zijn als ze eindelijk weer terug zijn in hun eigen huis?