Sterren op TV
Fabiënne Soares The Talent Project

Fabiënne Soares in The Talent Project

Fabiënne Soares is te zien in The Talent Project. De zangeres heeft hier en daar wel wat optredens gehad, maar van een echte doorbraak kunnen we zeker nog niet spreken. In The Talent Project krijgt ze de ideale kans om te werken aan haar carrière. Mocht ze Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen overtuigen met haar stem, dan kan ze honderd dagen aan haar carrière werken in de Academy.

Fabiënne Soares in The Talent Project

Fabiënne Soares doet mee aan The Talent Project. In aanloop naar de uitzending waarin ze te zien is, maakte Fabiënne al op Instagram bekend dat ze meedoet aan de talentenjacht. De zangeres uit Rotterdam is één van de talenten die hoopt om het hart van Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen te veroveren. Als zij daar namelijk in slaagt, dan kan ze de komende tijd hard werken aan haar zwakkere punten.

In The Talent Project komen de artiesten die de juryleden hebben overtuigd in de academy terecht. Daar zien we hoe ze in honderd dagen tijd de fijne kneepjes van het vak meekrijgen en gecoacht worden door professionals. Of Fabiënne het tot daar schopt, is nog even afwachten.

Fabiënne Soares is te volgen via Instagram en Facebook.