Sterren op TV
Fabienne Schriek Curvy Supermodel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Ge├╝pdatet: 28 december 2022

Fabienne Schriek in Curvy Supermodel

Fabienne Schriek doet mee aan Curvy Supermodel. Duizenden meiden schreven zich in toen ze hoorden dat RTL aan de slag ging met een programma voor curvy supermodellen. Fabienne Schriek behoort inmiddels echter al tot de laatste tien deelnemers die kans maakt op de titel. Het is dan ook duidelijk dat de 23-jarige Fabienne erg veel potentie heeft als Curvy Supermodel.

Fabienne Schriek in Curvy Supermodel

Fabienne Schriek doet mee aan Curvy Supermodel. Iets wat niet helemaal nieuw is voor Fabienne Schriek. Fabienne heeft namelijk al een aardige CV opgebouwd. Naast dat ze werkzaam is in het onderwijs, blijkt ze ook al aardig wat modellenwerk gedaan te hebben. Sinds 2016 heeft ze regelmatig model gestaan. Daarnaast is ze ook bezig met visagie.

Fabienne denkt dat ze een kleine voorsprong heeft op anderen. “Ik denk dat ik sowieso qua uiterlijk iets unieks heb dat ik heel erg bleek ben, donkere krullen heb. Ik ben heel perfectionistisch dus mijn buik vind ik dan wat minder. Maar aan de andere kant, als ik hem dan zo en zo houd, dan valt het wel mee.” Fabienne Schriek heeft al gewerkt als model bij Maxime Models.

Fabienne Schriek is te volgen via Instagram en Facebook.