Sterren op TV
Ezme Hetharia Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 september 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Ezme Hetharia doet mee aan Hunted

Ezme Hetharia doet in het najaar van 2016 met haar vriend Richard Cutillo mee aan het programma Hunted. Dat programma is op maandag 17 oktober voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie. Voor Ezme geldt dat overigens niet. Deze jongedame timmert namelijk al jaren aan de weg en had in het verleden al een rolletje te pakken in het programma Achter Gesloten Deuren.

Ezme Hetharia en Richard Cutillo in Hunted

Ezme Hetharia is in 2016 te zien in het programma Hunted. Ze moet er 21 dagen lang samen met haar vriend Richard Cutillo alles aan doen om uit de handen te blijven van een speciaal opsporingsteam. Het is duidelijk dat dat niet makkelijk gaat worden voor Ezme en haar vriend, want de makers van het programma doen er alles aan om het duo op te sporen.

In de eerste trailer van het programma zagen we Hetharia al kort voorbijkomen. “Ik vind het nu wel zwaar”, liet Ezme in tranen weten. In het najaar van 2016 zien we of Ezme er met Richard in slaagt om het opsporingsteam te slim af te zijn.

Ezme Hetharia als actrice

Ezme Hetharia hebben we in het verleden ook al eens op Net5 voorbij zien komen. Hetharia had in 2012 namelijk een hoofdrol in een aflevering van Achter Gesloten Deuren. Ook had ze al eens rolletjes in verschillende musicals en blijkt deze dame prima te kunnen dansen. Ze volgde tussen 2009 en 2013 een dans opleiding aan de Dansacademie Lucia Marthas. Dansen behoort dan ook tot haar hobby’s en ook kun je Hetharia maar zo zingend tegenkomen.

Het zusje van SpangaS-actrice Tara Hetharia heeft overigens ook een eigen YouTube-kanaal. Onder de naam Project Freedom verschijnt er regelmatig een video op YouTube waarin Ezme en haar vriend Richard Cutillo te zien zijn. Het duo deelt voornamelijk video’s van hun roadtrips.

Ezme Hetharia is te volgen via Instagram en Twitter.