Sterren op TV
Eyal Booker Love Island

Eyal Booker bekend uit Love Island

Eyal Booker is bekend uit Love Island. Deze krullenbol is 22 jaar oud en werkzaam als model. Vroeger was hij ook één van de leden van de band EverYoung. Met zijn deelname aan Love Island hoopt Eyal een leuke vrouw aan de haak te slaan. Lukt het hem om de liefde van zijn leven te vinden en het perfecte koppel te vormen. Alleen als het perfecte koppel maakt hij tenslotte kans op een geldbedrag van liefst 50.000 pond.

Eyal Booker in Love Island

Eyal Booker doet mee aan Love Island. Eyal is 22 jaar oud, afkomstig uit Londen en werkzaam als model bij Nevs Models en Full Circle Model Management.. “Ik vind mezelf geen typisch model. Ik ben spiritueel. Ik denk wel dat ik mensen inspireer. Ik deel het ware leven en mijn ware leven. Ik ben van nature een vrije vogel, iemand die het leven niet te serieus neemt.”

Eyal weet precies waar hij naar op zoek is in de villa. “Ik zoek iemand met wat diepte. Maar ook iemand die van wanten weet in de slaapkamer en de zweep erover legt. Letterlijk en figuurlijk.” Of hij dat ook gaat vinden in de villa, is nog even afwachten. Een lange relatie heeft Eyal tot op heden nog niet gehad, maar dat hoopt hij nu wel te kunnen vinden.

Eyal Booker in EverYoung

Eyal Booker is ook onderdeel geweest van EverYoung. In 2012 werd de pop band gevormd en korte tijd heeft Eyal succes gekend met de band. Hun debuut single You Got Me eindigde op nummer 30 in de UK indie chart. “We hadden een klein succes en zijn door het land heengegaan, hebben een kleine fanbase gebouwd en meiden waren hysterisch. Ze volgden ons overal naar onze optredens.”

Eyal vormde de band samen met Hollie McKinlay, Jack Morlen en Cherelle Williams. In 2016 werd bekendgemaakt dat de groep niet meer verder zou gaan. Nu is Eyal Booker te zien in Love Island.

Eyal Booker is te volgen via Instagram.