Sterren op TV
Dit zijn de extra deelnemers singles van Temptation Island Love of Leave

Dit zijn de extra singles van Temptation Island: Love of Leave

Danique, Yesse, Giulia en Quincy zijn de extra singels die afreizen naar Mexico voor het programma ‘Temptation Island: Love of Leave’. Zij zijn samen met de verleiders en de verleidsters de andere singles die meedoen aan dit seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’.

Inhoudsopgave

Danique is één van de extra singles 

Danique, is één van de bekendste singles van dit seizoen. Ze is een hit op Instagram met méér dan 100.000 volgers. De prachtige Danique is afgereisd naar Mexico om de ‘ware liefde’ te vinden. Mocht ze haar ware liefde niet tegen het lijf lopen, gaat Danique proberen om mannen te verleiden. Of dit één van de singles is of één van de koppels, maakt hij niet uit. De deelneemster van ‘Temptation Island: Love of Leave’ werkt in het dagelijks leven als Tattoo artist. 

Yesse is één van de extra singles

Yesse, staat bekend als een feestbeest dat gek op vrouwen is. Niet zo gek dus dat hij in het dagelijks leven werkt als DJ. Tijdens dit seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’ gaan we nog veel van hem zien. Inmiddels is de eerste aflevering te zien op Videoland. Yesse, had het wel heel gezellig met een van de vrouwen.

Giulia is één van de extra singles

De prachtige Giulia werkt in het dagelijks leven als model en is de eigenaresse van een Beautysalon. Niet zo gek dus, dat ze er verzorgd uitziet. Ook zij doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love of Leave’. We verwachten dat ze het bij heel wat mannen gaat proberen, ze ziet er prachtig uit!

Quincy is één van de extra singles

Quincy Rekers, is de laatste extra single die meedoet aan het programma. De barbier die komt uit Amersfoort reist het liefst de hele wereld rond. Wellicht dat hij om deze reden meedoet aan het programma.