Sterren op TV
Ex on the Beach Double Dutch deelnemers

Ex on the Beach: Double Dutch deelnemers

Ex on the Beach groeide bij MTV in de afgelopen jaren uit tot een populair programma. De zender begon in 2014 met de serie, maar richtte zich toen nog op buitenlandse kandidaten. Sinds 2016 zijn er ook seizoenen gekomen met Nederlandse en Vlaamse deelnemers. Die versie heet Ex on the Beach: Double Dutch.

Tablet of Terror

In de realityreeks worden per seizoen acht vrijgezelle mannen en vrouwen naar een eiland gestuurd, waarbij ze verwachten dat ze een droomreis tegemoet gaan. Op het eerste oog is er voor hen ook niets aan de hand, totdat de tablet of terror zich laat horen. Die tablet is verantwoordelijk voor heel wat drama in het huis vol vrijgezellen.

Zodra de tablet afgaat kan dat drie dingen betekenen: Het introduceren van een nieuwe ex, een date voor twee singles of de aankondiging van een activiteit voor iedereen in het huis. Het is duidelijk dat alle mannen en vrouwen weer geconfronteerd worden met hun ex en dat levert zo nu en dan bizarre situaties op. Van scheldpartijen tot vechtpartijen. Wat niet iedereen is uit op het herstel van de relatie, ook wraak staat centraal in Ex on the Beach: Double Dutch.

Ex on the Beach: Double Dutch deelnemers – seizoen 2

In het tweede seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch ging het er net even anders aan toe dan het eerste seizoen. Waar men bij het eerste seizoen nog niet wist dat ze meededen aan Ex on the Beach, was dat bij het tweede seizoen wel bekend.

Toch gaven Esmee en Sharon, Shelby, Hannah, Alisa, Yoshi, Mike, Bastiano en Jeffrey zich op voor het programma.

Zij zagen bijna allemaal minimaal één ex terug. Hieronder een overzicht van de singles en ex’en die te zien waren in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 2.

Vrouwen Mannen
Esmee Yoshi
Sharon Bastiano
Shelby Jeffrey
Hannah Mike
Alisa  Jordi
Chiara Simo
Shelly Timo
Nikki Altin
Rosalie Wallace
Michelle
Stefanie

Ex on the Beach: Double Dutch deelnemers – seizoen 1

De deelnemers van het eerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch wisten op het moment dat ze aankwamen op een prachtig eiland nog niet dat ze meededen aan Ex on the Beach. Het was voor hen dan ook een grote verrassing toen de tablet of terror plots afging. Vooral Ashley raakte volledig in paniek toen ze het geluid van de tablet hoorde. Toevallig was zij ook één van de eerste vrijgezellen die haar ex op het eiland zag verschijnen: Sokratis.

Vrouwen Mannen
Ashley Wayne
Monja Nick
Gaga Puru
Cherry Shady
Simone Sokratis
Jodie Bauduin
Nathalie Raymond
Jona Altin
Ariën