Sterren op TV
Evert Kramer Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 22 oktober 2016

Evert Kramer gaat uitdaging aan met Hunted

Evert Kramer is één van de heren uit Hunted. De in Bolsward woonachtige Evert zou weleens goede kans kunnen maken op de overwinning in Hunted. Als hij er drie weken in slaagt om niet betrapt te worden door de opsporingsexpert, dan kroont hij zich officieel tot winnaar van het programma. Het beroep dat Evert Kramer beoefent, zou hem daar weleens goed kunnen gaan helpen.

Evert Kramer uit Hunted

De 41-jarige Evert Kramer is één van de deelnemers aan het programma Hunted. Het zou maar zo goed kunnen dat juist Evert er met de prijs vandoor gaat. Kramer is tenslotte beroepsmilitair Sergeant Majoor van het Korps Mariniers. Een baan die hij al sinds 1993 heeft.

Ongetwijfeld zal hij dus wel weten hoe het eraan toegaat in de wereld van de opsporingsexperts. Voor Evert is zijn deelname aan Hunted overigens ook direct een mooie uitdaging. “Hij kan weken in de jungle overleven en onvindbaar blijven. Maar kan hij dit ook in Nederland? En in de stad? Dat wil hij aan zichzelf bewijzen”, valt te lezen op de officiële website van Hunted.

Plan van Evert Kramer

Evert weet wel precies wat hem te doen staat om niet gevonden te worden. Hij zou uiteraard ergens in de bossen plaats kunnen gaan nemen, maar dat maakt het winnen van Hunted wellicht wat te makkelijk voor Kramer. Hij gaat dan ook voor een andere tactiek waarbij hij zich regelmatig laat zien in de stad.

“Hij wil zijn vriendin vragen of ze op verschillende locaties spullen voor hem kan achterlaten die hij nodig heeft. Hij wil zich verplaatsen via het water”, aldus het strijdplan van Evert Kramer. In Hunted gaan we erachter komen of Evert kan bouwen op zijn ruim twintig jaar ervaring als beroepsmilitair. Survivallen is in ieder geval allerminst nieuw voor de in Bolsward woonachtige Evert.