Sterren op TV
Evelyn Struik Eigen Huis & Tuin TV Makelaar

Evelyn Struik gaat als presentatrice geen programma uit de weg

Evelyn Struik heeft als presentatrice al de nodige klussen achter de rug en dat lijkt maar niet op te houden. De ervaren presentatrice begon haar carrière bij RTL al in 2005 en sindsdien heeft ze de zender niet meer verlaten. Onder andere Eigen Huis & Tuin en TV Makelaar: Mission Impossible kunnen rekenen op de expertise van Evelyn.

Evelyn Struik presenteert erop los

Evelyn Struik is niet van de buis te krijgen. De 47-jarige presentatrice zit al meer dan tien jaar in het vak en dat heeft inmiddels ook een goedgevuld portfolio opgeleverd. Struik begon in 2005 bij RTL waar ze al gauw aan de slag ging voor Sixpack en Yorin Entertainment. Het betekende voor haar slechts een opstapje naar het grote werk, want daarna volgden onder andere RTL Tuinmagazine, House Vision, Nederland Vertrekt, Ik kom bij je eten en Yacht Vision.

Tegenwoordig zien we Evelyn vooral voorbij komen in TV Makelaar: Mission Impossible en is ze de presentatrice van zowel de Klusbrigade als Eigen Huis & Tuin. Voor haar carrière als presentatrice was Evelyn vooral bezig met modellenwerk, een carrière die haar onder andere in Parijs en Milaan bracht.

Evelyn Struik kende zware tijden

Toch ging het leven van Evelyn Struik niet altijd over rozengeur en maneschijn. Het jaar 2014 kunnen we met recht een rampenjaar noemen voor Evelyn Struik. Ze bleek te kampen te hebben met een chronische darmziekte en zag tot overmaat van ramp ook haar man Rogier zijn biezen pakken. Hij was verliefd geworden op een andere vrouw. Mede daardoor holde de gezondheid van Evelyn achteruit, zo vertelde ze eerlijk aan RTL Boulevard.

“Ik heb vijf bloedtransfusies gehad, ik had een infuus in mijn hals zitten, doodeng allemaal. Ik ben vijftien kilo afgevallen. Er was niets meer van me over.” Desondanks blijft ze netjes over Rogier praten, al is het maar omdat hij de vader van haar kinderen is. In 2015 gooide Evelyn het roer flink om. Ze was weer volledig hersteld, ging weer lekker aan het sporten en trof een nieuwe liefde. Ze is tegenwoordig een stelletje met Michiel de Regt. Ook is Struik de eigenaar van de app Fit in 30 Minuten.

Evelyn Struik is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.