Sterren op TV
Eveline John Memories

Eveline voor John in Memories

Eveline doet mee aan Memories voor John. Ze weet nog goed dat ze John leerde kennen in 2004 toen ze als vrijwilliger naar Thailand was vertrokken om te helpen na de tsunami. De twee worden verliefd, maar verliezen elkaar helaas ook weer uit het oog. In Memories wil Eveline de man op wie ze zo verliefd werd nog eens ontmoeten.

Eveline voor John in Memories

Eveline doet voor John mee aan Memories. Eveline leerde de Amerikaanse John kennen toen ze allebei als vrijwilliger meehielpen na de tsunami in Thailand in 2004. De twee worden verliefd, maar als Eveline verschrikkelijk nieuws krijgt keert ze terug naar Nederland. Bij haar is baarmoederhalskanker ontdekt en in Nederland wordt ze behandeld.

Zodra Eveline weer genezen is verklaard, besluit ze terug te keren naar de plek waar ze John leerde kennen. De relatie van de twee gaat verder en ze besluiten samen een boek te schrijven om hun verhalen te delen. De twee lijken elkaar echt gevonden te hebben, totdat John afstandelijk wordt en de relatie plots ophoudt. In Memories hoopt Eveline haar John nog een keer te zien. Katja Schuurman helpt haar bij de zoektocht naar de Amerikaanse globetrotter.