Sterren op TV
Evelien de Bruijn Wie is de Mol 2019

Evelien de Bruijn presentatrice in Wie is de Mol? 2019

Evelien de Bruijn is presentatrice en te zien in Wie is de Mol? 2019. Evelien is 44 jaar oud en de laatste jaren hebben we haar onder meer leren kennen als gezicht van Hart van Nederland en Shownieuws. In een recenter verleden presenteerde ze onder meer WNL en de Top 2000. 2019 begint Evelien de Bruijn goed met haar deelname aan Wie is de Mol? 2019.

Evelien de Bruijn in Wie is de Mol? 2019

Evelien de Bruijn is te zien in Wie is de Mol? 2019. Lukt het haar om de saboteur te ontmaskeren, of blijkt ze zelf stiekem de mol te zijn? Ze weet in ieder geval nog goed hoe ze werd gevraagd om mee te doen aan het programma. “Ik werd gebeld met de vraag of ik mee wilde doen met Wie is de Mol?” En terwijl Evelien al half aan het juichen was, probeerde ze haar enthousiasme binnen te houden. “Het lijkt me wel leuk, ja”, was haar antwoord. “Dan probeer je nog onderkoeld te doen, maar je maakt zelf gewoon 38 rondedansjes terwijl je aan de telefoon zit met het enthousiasme dat je hebt.”

Evelien de Bruijn zou dolgraag de mol willen ontmaskeren. “Ik ga er alles, maar dan ook alles doen om te winnen. Ik ga heel goed om me heen kijken en heel goed luisteren.” OF haar dat ver gaat brengen, zien we vanaf 5 januari in Wie is de Mol? 2019.

Evelien de Bruijn presentatrice

Evelien de Bruijn is zeker geen onbekende op de tv. Als presentatrice heeft ze al heel wat klusjes gehad. Toch hebben we haar vooral leren kennen toen ze één van de presentatrices werd van Hart van Nederland. Ook was ze enige tijd presentatrice van Shownieuws.

Tegenwoordig is Evelien ook regelmatig op de radio te horen. Zo presenteert ze de show ‘t Wordt Nu Laat voor WNL op NPO Radio 2. Evelien kun je daarnaast ook kennen als presentatrice van de Top 2000.

Evelien de Bruijn is te volgen via Instagram.