Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 januari 2020

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Eva Schouten deelneemster aan Expeditie Robinson NL vs. BE

Eva Schouten is in Expeditie Robinson NL vs. BE één van de zestien mensen die het aandurven om mee te doen. De stoere blondine behoort tot ‘kamp-Nederland’ en is vastberaden om de buren uit België eens flink op hun plek te zetten tijdens het survivalprogramma.

Eva Schouten in Expeditie Robinson NL vs. BE

Eva Schouten is geboren en getogen in Zwaag, een dorpje in de provincie Noord-Holland. Ze is al jarenlang een trotse hoofdconducteur bij de NS en maakte daar reeds het nodige mee. Met opstandige, misdragende reizigers de trein uit zetten heeft ze allang geen moeite meer.

Op haar profielpagina bij Expeditie Robinson lezen we verder dat ze ‘gek op spelletjes, sociaal, fysiek en mentaal sterk, maar als haar iets niet zint, dan zal ze zich zeker laten horen’.

Expeditie Robinson-Eva is hoofdconducteur bij de NS

Eva Schouten heeft een dochtertje van mijn twee jaar, maar is niet samen met de vader van de kleine. Een bewuste keuze, want de droom van het krijgen van een kindje stond bovenaan.

Eva is van plan het spelletje op Expeditie Robinson tactisch aan te vliegen, al is het nog maar de vraag of ze haar mond kan houden als het er echt op aankomt. Hoe dan ook komt de term ‘opgeven’ niet in haar woordenboek voor.

Deze ‘prettig gestoorde, een tikkeltje ongeduldige harde werker’ omschrijft zichzelf als nuchter en gevoelig. Geen doorsnee survivaller, maar dankzij een goede voorbereiding – zoals meedoen aan Mud Masters – en met een grote mond, maar een klein hartje gaat ze voor niets liever dan het einde van de serie halen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een shot!! #mudmasters2019

Een bericht gedeeld door Eva Schouten (@eva_schtn) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag in stijl naar werk #thisismyhappyface #feestjeopmijnwerk

Een bericht gedeeld door Eva Schouten (@eva_schtn) op