Sterren op TV
Eva Marie De Waal Nina Admiraal De Spa actrice

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Eva Marie De Waal is actrice en Nina Admiraal in De Spa

Eva Marie De Waal werkt hard als actrice en is te zien in De Spa als Nina Admiraal. Eigenlijk kwam Eva Marie er pas op laatste leeftijd achter dat haar hart toch echt bij acteren lag. Daarvoor hield ze zich vooral bezig met dansen en deed ze zelfs een studie Geschiedenis. In een recent verleden zagen we Eva Marie De Waal voorbij komen in Als De Dijken Breken en Centraal Medisch Centrum. Vanaf het najaar van 2017 verschijnt ook De Spa op haar CV.

Eva Marie De Waal is actrice

Eva Marie De Waal is een actrice om in de gaten te houden. De in 1979 geboren Eva Marie heeft al laten zien een echte doorzetter te zijn en niets uit de weg te gaan om haar doel te bereiken. Zo studeerde ze eerst moderne dans aan de Rotterdamse dansacademie, ging ze vervolgens Geschiedenis studeren aan de Universiteit van Amsterdam en kwam ze uiteindelijk op de toneelschool terecht.

Sinds het moment dat Eva Marie is afgestudeerd, is ze aa de slag gegaan in het theater, bij series en in films. Ook is ze beschikbaar als choreograaf en bedenker van stukken. Als actrice hebben we Eva Marie onder meer gezien in Centraal Medisch Centrum en Als De Dijken Breken. Haar echte doorbraak vindt eind 2017 mogelijk plaats, als ze te zien is in De Spa.

Eva Marie De Waal als Nina Admiraal in De Spa

Eva Marie De Waal heeft een hoofdrol te pakken in De Spa, de eerste late night soap van Nederland. Voor de serie, die zich afspeelt in een luxe wellnesscomplex, kruipt ze in de huid van Nina Admiraal, de jongere vrouw van Thomas. Ze doet er alles aan om haar eigen positie te behouden en om op te kunnen boksen tegen Thomas.

Gezien hij de eigenaar is van De Spa en ze in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, vindt Nina ook dat ze recht heeft op een deel. Hoe dat gaat lopen in De Spa, gaan we vanaf het najaar van 2017 zien.

Eva Marie De Waal is te volgen via Instagram en Facebook.

De Spa Cast