Sterren op TV
Eva Jinek leeftijd, carrière en social media

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 17 juni 2023

Eva Jinek leeftijd, carrière en social media

Eva Jinek is een Nederlandse journaliste en tv-presentatrice. Ze is vooral bekend van het programma Jinek op Woensdag, waarin ze wekelijks met een bekende gast over actuele onderwerpen spreekt.

Inhoudsopgave

De carrière van Eva Jinek

begon bij het NOS Journaal, waar ze werkte als verslaggever en presentatrice. Vanaf september 2016 is ze te zien als presentatrice van het RTL-programma Jinek.

Hierin spreekt ze wekelijks met een bekende Nederlander over actuele onderwerpen. Eva Jinek is getrouwd met tv-producer Joost de Vries. Ze hebben samen twee dochters.

De talkshow Jinek

Op woensdag is het een groot succes. Het programma wordt wekelijks door ruim een miljoen mensen bekeken. Eva Jinek is een geweldige presentatrice die met haar kennis en humor weet te boeien.

Eva Jinek is een bekende op social media

Ze heeft ruim 400.000 volgers op Twitter en is erg actief op Instagram. Eva Jinek deelt vaak foto’s van haar dagelijkse leven, maar ook veel politieke berichten.

Freek Vonk is de ex van Eva Jinek

Ze zijn in 2009 getrouwd, maar hebben in 2014 besloten om uit elkaar te gaan. Eva Jinek heeft sindsdien niet meer openlijk over haar liefdesleven gesproken.Bram Moszkowicz is de ex van Eva Jinek
Bram is een bekende Nederlandse advocaat. Eva Jinek en Bram zijn in 2007 getrouwd, maar zijn in 2011 uit elkaar gegaan.

© Instagram