Sterren op TV
Eva Cleven Het Klokhuis

Eva Cleven van Het Klokhuis is ook DJ bij FunX

Eva Cleven is presentatrice van Het Klokhuis. Daarnaast kun je deze 29-jarige jongedame ook kennen als DJ van radiozender FunX. Ze is daar al enige tijd actief en presenteert meerdere programma’s. Eva maakt tevens items voor 3LAB van de VPRO. Ook was ze één van de dames in de girlband ADAM waarmee ze ook een realityserie had. Het is dan ook duidelijk dat ze al een aardige CV heeft opgebouwd.

Inhoudsopgave

Eva Cleven presentatrice van Het Klokhuis

Eva Cleven is één van de presentatrices van het programma Het Klokhuis. De in Wageningen geboren Cleven vervult die taak samen met Pascal Tan en Sosha Duysker. De voormalig studente aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze een opleiding muziekwetenschappen heeft gevolgd, is een dame die we in de gaten moeten gaan houden.

Dat blijkt in ieder geval uit een stukje van het tijdschrift VIVA. “Ze is een ander type dan wat we altijd al op televisie zien. Ze is authentiek, altijd vrolijk en heeft ongelooflijk veel inhoud”, valt te lezen in dat blad. Authentiek is Cleven zeker, want ze weet zelfs alles van Cubaanse sigaren.

Eva Cleven als tafeldame in DWDD

Eva Cleven is tegenwoordig ook tafeldame van De Wereld Draait Door. Ze is inmiddels overal om haar carrière de lucht in te laten schieten. In 2017 houdt dat in dat ze ook regelmatig aanschuift naast Matthijs van Nieuwkerk om de nieuwste aflevering van DWDD in goede banen te leiden en van de nodige input te voorzien.

Op maandag 13 februari 2017 debuteert Eva voor het eerst als tafeldame van De Wereld Draait Door. Daarmee kan ze na onder andere Het Klokhuis en 3LAB weer iets nieuws toevoegen aan haar CV.

Eva Cleven is ook DJ bij FunX

Eva Cleven is niet alleen als presentatrice naam aan het opbouwen. Liefhebbers kunnen ook op woensdagmiddag en op zondagmiddag naar de radio luisteren om de stem van Eva voorbij te horen komen. De tegenwoordig in Amsterdam woonachtige Cleven presenteert daar tenslotte het programma Jouw Stad en het programma WorX. Ook was Eva onderdeel van de girlband ADAM, die zelfs een realityserie kreeg.

Mocht je Eva eens niet bezig zien met presenteren, dan is de kans aanwezig dat ze druk bezig is met haar hobby’s. Op FunX kunnen we lezen dat ze houdt van koken, reizen, vinyl verzamelen en uiteraard van slapen. “Oogjes dicht helemaal ontspannen. Ik ben echt wereldkampioen slapen”, aldus Cleven, die we in de toekomst zeker vaker voorbij gaan zien komen.

Eva Cleven is te volgen via Facebook , Twitter en Instagram.