Sterren op TV
Eva Bartels Melody Klaassen De Spa

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 2 oktober 2017

Eva Bartels is yogalerares Melody Klaassen in De Spa

Eva Bartels is een echte alleskunner. We gaan haar vooral leren kennen als actrice vanwege haar rol als Melody Klaassen in De Spa, maar daarbuiten doet ze nog veel meer. Naast acteren is ze namelijk ook druk bezig met haar andere hobby’s: performen en kunst maken. Eva is dan ook zonder twijfel een echte alleskunner, waar we in de toekomst ongetwijfeld nog veel meer van gaan horen dan slechts tijdens haar rol in De Spa.

Eva Bartels is een alleskunner

Eva Bartels is een echte alleskunner. De dertigjarige jongedame is een echte autodidact die woonachtig is in Amsterdam. Sinds 2008 is ze bezig met het maken van kunst en sindsdien is ze dat werk steeds serieuzer op gaan pakken. Tegelijkertijd kwam ze er echter ook achter dat ze nog een andere passie heeft: acteren. Naast het maken van kunst is Eva Bartels dan ook steeds meer aan de slag gegaan met acteren. Zo was ze te zien in Kenau en Alles is Familie. In de toekomst hoopt ze haar drie grote passies: kunst maken, acteren en presenteren allen te blijven combineren.

Eva Bartels is Melody Klaassen in De Spa

Eva Bartels is Melody Klaassen in De Spa. De jongedame is als actrice nog niet heel bekend, maar nu gaan we zien hoe ze het als yogalerares oppakt in latenight soap De Spa. Ze is het best te omschrijven als de tegenpool van Bastiaan Vonk (Jorrit Ruijs). Ze gelooft erin dat een schoon aura dagelijkse problemen kan oplossen. Toch worden we ook al gelijk gewaarschuwd voor haar donkere kant. “Haar yogalessen zijn speciaal ontwikkeld om ieders innerlijke core te versterken, maar als ze door tantra-massage een man in bed kan krijgen, zal ze het niet nalaten.”

Eva Bartels is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.