Sterren op TV
Kelly Eugène My First Holiday!

Kelly en Eugène van der Pol in My First Holiday!

Eugène en Kelly van der Pol zijn twee van de deelnemers aan My First Holiday!. In het programma van RTL 5 worden mensen verrast die nog nooit naar het buitenland op vakantie zijn geweest. Eugène en Kelly herkennen dat wel. Ze hebben nog nooit samen het buitenland bezocht. Verder dan Ameland kwam het duo tot op heden nog nooit. Het RTL 5-programma My First Holiday! heeft daar verandering in gebracht door het duo een reis naar Curaçao aan te bieden.

Wie zijn Eugène en Kelly?

Eugène en Kelly zijn in de eerste aflevering van My First Holiday! te zien. Ze stellen zich daarin uitgebreid voor. Het duo woont in Herpen, een plaatsje in Noord-Brabant tussen Oss en Nijmegen in. Daar wonen ze samen met hun twee kinderen. Kelly en Eugène zijn tenslotte al jarenlang een setje en kozen er drie jaar geleden voor om hun liefde te bezegelen met een huwelijk.

Eugène komt door zijn werk op vele plekken in Nederland. De in Gemert geboren Eugène is niet voor niets vrachtwagenchauffeur. Ook in de vakanties komen ze niet verder dan Nederland, al weet Van der Pol door zijn werk alle mooie plekjes in Nederland wel feilloos te vinden. Kelly heeft tevens een baan. Zij werkt in de zorg en houdt daarnaast ook een blog bij over gezonde voeding genaamd Healthy Kelly. Voor hun eerste vakantie in het buitenland, worden ze door Jamai Loman naar Curaçao gestuurd. Een angstig moment voor Van der Pol, die bang is om te vliegen.

Eugène en controlfreak

Eugène geniet weliswaar met volle teugen van de vakantie in Curaçao, hij ontpopt zich ook al gauw tot een echte controlfreak. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn en als zijn koffers kwijt lijken te zijn, raakt Eugène al aardig in de stress.

Eenmaal gearriveerd met bagage en al wordt alles keurig in de gaten gehouden. Zo wordt het water niet betreden zonder de risico’s te kennen en wordt de auto grondig gecontroleerd voor vertrek. Desondanks heeft de vakantie het duo wel dichter bij elkaar gebracht.

In aflevering 1 van My First Holiday! zijn ook Hennie & Brandon te zien.