Sterren op TV
Esther Schuil Het Mooiste Meisje van de Klas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 mei 2018

Laatst Geüpdatet: 18 mei 2018

Esther Schuil in Het Mooiste Meisje van de Klas

Esther Schuil is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Als ze wat jonger is, lijkt alles haar voor de wind te gaan. Ze ziet er leuk uit, heeft leuke vriendinnen en doet graag iets leuks met hen. Als ze ouder wordt, heeft ze al snel een goede baan te pakken, een leuke man in haar leven en drie kinderen. Toch blijkt het geluk voor haar maar van korte duur, als ze op haar 37ste een keiharde diagnose krijgt.

Esther Schuil in Het Mooiste Meisje van de Klas

Esther Schuil is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Vroeger ging ze naar het Carolus Clusius College in Zwolle, waar ze altijd omschreven werd als een energieke jongedame die altijd positief is. Esther had vaak niet veel met haar schoolwerk, maar maakte wel altijd tijd om iets leuks te gaan doen met haar vriendinnen. In de zomer was ze vaak te vinden in Frankrijk, waar haar ouders een vakantiehuis hebben.

Esther leert daar ook haar eerste liefdes kennen. Als ze dertig jaar is, blijkt ze alles al aardig op orde te hebben. Esther is gelukkig in de liefde met een leuke man en heeft drie mooie kinderen. Daarnaast heeft ze een leuke baan gevonden, maar dan slaat ook direct het noodlot toe.

Diagnose Esther Schuil

Vandaag de dag is Esther Schuil uit Hattem 39 jaar oud en blijkt ze ook zeer zware jaren te hebben gekend. Op 37-jarige leeftijd krijgt Esther verschrikkelijk nieuws dat heel haar wereld laat instorten. Er wordt een chordoom bij haar ontdekt, een zeer agressieve tumor aan haar nekwervels. Extra slecht nieuws is dat het voor de artsen gaat om een chordoom die zo goed als onmogelijk te behandelen is.

In Het Mooiste Meisje van de Klas zien we hoe het nu gaat met Esther Schuil en wat ze inmiddels allemaal heeft meegemaakt. Is het voor haar met zo’n diagnose nog wel mogelijk om vooruit te kijken?