Sterren op TV
Esmee en Sharon Ipema in Double Trouble

Esmee en Sharon Ipema in Double Trouble na Ex on the Beach Double Dutch

Esmee en Sharon Ipema hebben met Double Trouble hun eigen realityshow op MTV na in Ex on the Beach Double Dutch te hebben gevlamd. Deze tweelingzusjes zijn onafscheidelijk van elkaar. De twintigjarige dames uit Brabant staan daarnaast graag in het middelpunt van de belangstelling en dat hebben we in Ex on the Beach Double Dutch aan den lijve te ondervinden. In Double Trouble zal dat ongetwijfeld niet anders zijn.

Inhoudsopgave

Esmee en Sharon in Double Trouble

Esmee en Sharon hebben met Double Trouble hun eigen tv-programma gekregen. De tweelingzusjes staan voor nieuwe avonturen nu ze op vakantie worden gestuurd naar Bulgarije. Zoals we van de dames weten, kunnen ze zeker niet zomaar het vliegtuig opstappen. Eerst zullen de nodige voorbereidingen getroffen moeten worden. En hoelang gaan ze het volhouden op de camping? Met een toiletrol over de camping gaan is niet bepaald hun stijl en dus nemen ze het heft in eigen handen.

Tip: Double Trouble kun je nu ook kijken op Videoland!

In Double Trouble worden we vanaf 27 augustus op MTV meegenomen in de bezigheden van Sharon en Esmee. Ze zullen onder meer een nieuwe garderobe aanschaffen en cosmetische ingrepen ondergaan. Ook Jordi en Jeffrey uit Ex on the Beach komen nog even langs voor de dames.

Esmee en Sharon in Ex on the Beach Double Dutch

Esmee en Sharon Ipema gaan de boel flink op zijn kop zetten in Ex on the Beatch Double Dutch. Potentiële lovers zijn ook alvast gewaarschuwd door het duo. “Heel Ex on the Beach zal om ons draaien. Alles draait namelijk altijd om ons. We staan graag in het middelpunt en doen altijd alles samen en delen alles. Ook onze mannen”, lezen we al in het persbericht van MTV waarin het nieuwste seizoen wordt aangekondigd.

Ze hadden ook nog wat woorden over om zichzelf te omschrijven ‘prettige gestoord’, ‘party animals’ en ‘impuslief’. Het ziet er dan ook naar uit dat ons zeker iets te wachten staat.

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Esmee hetero, Sharon biseksueel

Alhoewel Esmee en Sharon het liefst alles delen, zijn er gelukkig ook verschillen tussen de twee tweelingzusjes. Zo valt Esmee alleen op mannen, terwijl Sharon biseksueel is. Waar ze het wel samen over eens zijn, is dat ze niet aan Ex on the Beach Double Dutch meedoen om nieuwe vrienden te maken.

“Wij haten meisjes. Vooral als ze knap zijn.” In Ex on the Beach Double Dutch gaan we zien welke exen zich gaan laten zien op het eiland en hoe dat voor deze dames gaat lopen. De vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Hannah en Shelby. De mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Jeffrey, Mike en Bastiano.

Esmee is te volgen via Facebook. Sharon is te volgen via Facebook.

Ex on the Beach Double Dutch Vrouwen