Sterren op TV
Erwin Hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Erwin Swiers vlogger in Hunted

Erwin Swiers is bereid om ver te gaan in Hunted. De 23-jarige jongeman wil het programma van NPO3 maar al te graag winnen en is dan ook bereid om ver te gaan om dat voor elkaar te krijgen. Zo is Erwin onder meer van plan om zichzelf te verkleden in de hoop zo niet op te vallen bij zijn hunters. Zijn vlotte babbel lijkt Erwin best te kunnen helpen.

Inhoudsopgave

Erwin Swiers in Hunted

Erwin Swiers doet mee aan Hunted. De jongeman ziet het als een uitdaging om mee te doen aan het programma. Hij heeft voor zijn deelname aan het programma al hard nagedacht over zijn tactiek en weet inmiddels wat hij moet doen. De vlogger wil zoveel mogelijk onder de mensen blijven om het zijn jagers moeilijk te maken.

“Ik heb een hele vlotte babbel, dus ik denk eigenlijk dat dat mijn strategie gaat zijn voor de reis. Ik denk dat ik zo misschien een beetje mensen kan inpakken en misschien ergens mee naartoe kan vragen of meeliften, maar het kan natuurlijk ook de andere kant opgaan.”

Erwin Swiers houdt van risico’s

Erwin Swiers is bereid om risico te nemen om uit handen te blijven van zijn jagers. “Ik vind risico’s wel leuk om op te zoeken. Dus als ik risico’s ga opzoeken, dan heb ik wel een beetje spanning.”

“En misschien is door die spanning mijn angst ook wel een beetje weg of mijn emotie voor de eenzaamheid. Je wordt achtervolgd, je kan je er anders uit laten zien, je kan gewoon de gekste dingen. Wie zou dat niet willen?”, aldus Erwin

Erwin geen onbekende

Erwin is niet geheel een onbekende in Nederland. Nadat de vlogger klaar was met zijn dansopleiding aan de Lucia Marthas dansacademie deed hij onder meer mee met Holland’s Got Talent. Een aantal jaar terug deed de toen twintigjarige Erwin ook een poging om bekroond te worden tot Mister Gay. Winnen deed Swiers echter niet.

Erwin Swiers is te volgen via YouTube.

De andere deelnemers aan Hunted 2017 zijn: Amy Scholten | Annoury en Dries | Robin en Ashley | Krista en Daniëlle | David en Ernesto | Meike en Froukje | Mike | Omar