Sterren op TV
Erin ex Alex Ex on the Beach Double Dutch

Erin ex van Alex in Ex on the Beach Double Dutch

Erin is de ex van Alex in Ex on the Beach Double Dutch. De ex is in de achtste aflevering van de realityserie aangespoeld en zorgt ervoor dat Alex direct gelukkig is. Hij gaf aan het begin van het programma al aan dat er één meisje is waar hij nog gevoelens voor heeft en dat blijkt Erin te zijn.

Erin ex Alex in Ex on the Beach Double Dutch

Erin is de ex van Alex in Ex on the Beach Double Dutch. Hij is enorm blij met het feit dat uitgerekend Erin nog meedoet aan het programma. “Dit is een meisje waar ik echt gevoelens voor heb. En dat heeft niets te maken met seks. Dit is gewoon oprecht een goed meisje. Dat is eigenlijk nooit echt afgesloten.”

Erin blijkt ook graag verder te willen met Alex. Ze is 24 jaar oud en geeft direct aan smoorverliefd te zijn op hem. “Ik vind alles mooi aan Alex, zijn lichaam, tanden, lach, ogen. Ik houd wel van grote mannen. Het leuke aan Alex is dat hij heel lief voor mij kan zijn en dat we heel veel dingen gemeen hebben. Ik denk dat Alex gewoon heel veel plezier heeft gemaakt en dat hij gewoon netjes is gebleven en dat hij uitkijkt om mij weer te zien.” Het is nu de vraag hoe het verder zal lopen met de twee en of de liefde in stand blijft. Op social media delen ze wel regelmatig foto’s van elkaar.

Erin is te volgen via Instagram.