Sterren op TV
Erin Barnett Love Island Australia

Erin Barnett in Love Island Australia

Erin Alysha Barnett is te zien in Love Island. Erin is 23 jaar oud en was in het verleden werkzaam als verpleegster. Als ze zichzelf moet omschrijven, dan doet ze dat met de woorden ‘luid’ en ‘koppig’. Erin is woonachtig in Melbourne en is half Portugees.

Erin Alysha Barnett in Love Island

Erin Alysha Barnett is te zien in Love Island. Voor deze dame is het zeker niet de eerste keer dat ze te zien is in een televisie-programma. Tijdens har deelname aan Love Island werd al bekend dat Erin eerder al te zien was in een andere datingshow: Beauty and the Geek in 2013. Met Love Island kan Erin een nieuwe poging doen om de liefde van haar leven te vinden.

Wat direct opviel, is dat Erin er wel heel anders uitziet dan tijdens haar vorige tv-optreden. Dat is niet zonder reden, want ze heeft liefst 10.000 dollar een plastische chirurgie uitgegeven sindsdien. Ook volgde ze enige tijd een drastisch dieet.

Erin Barnett en Eden Dally

Erin Barnett heeft in de villa van Love Island een leuke man gevonden. Ze is verliefd geworden op Eden Dally, die vanaf het allereerste moment koos voor Erin. De twee houden het dan ook alle 39 dagen met elkaar uit in de villa en maken een grote kans om het programma als de winnaars te verlaten. Dat gebeurt echter niet. Grant Crapp en Tayla Damir eindigen op de eerste plek, maar Eden en Erin worden wel tweede.

Sinds hun vertrek uit de villa hebben Eden en Erin regelmatig de vraag gekregen of ze nog wel samen zijn. Meerdere keren ging zelfs het gerucht rond dat de relatie voorbij zou zijn. Eden haalde die geruchten echter al meerdere keren uit de wereld en noemt ze zelfs ‘fakenews’. Het is dan ook duidelijk dat Erin en Eden nog altijd blij zijn met elkaar.

Erin Barnett is te volgen via Instagram.