Sterren op TV
Erik Lauren Back with the Ex

Erik en Lauren uit Back with the Ex

Erik en Lauren zijn bekend uit Back with the Ex. De twee waren ooit smoorverliefd op elkaar, maar toch hield hun relatie geen stand. In Back with the Ex, een Australisch programma dat ook bij Netflix te bekijken is, krijgen de twee voormalig tortelduifjes de kans om hun relatie nieuw leven in te blazen. De grote vraag is alleen of ze elkaar tegenwoordig ook nog wel zo leuk vinden.

Erik en Lauren in Back with the Ex

Erik en Lauren doen mee aan Back with the Ex. Erik weet nog goed hoe hij Lauren leerde kennen. Elf jaar geleden gebeurde het. Terwijl hij druk aan het werk was met zijn tweede baan als freelance fotograaf voor een nachtclub. “Ze kwam naar me toe, ze flirtte met me en de aantrekkingskracht groeide vanaf toen. Uiteindelijk werden we verliefd”, vertelde de nu 37-jarige Erik al.

De 36-jarige Lauren weet nog goed dat de twee al snel voor elkaar vielen. “Erik is het type man waar ik normaal gesproken voor ga. Lang, donker en knap.” De twee waren uiteindelijk liefst zes jaar samen en gingen meerdere keren op reis. Toen Eriks baan echter meer tijd ging opeisen en de twee elkaar alleen nog op zondag zagen, ging de relatie bergafwaarts.

Erik erg dominant

Lauren kan zich nog goed herinneren dat Erik zich gedurende de relatie dominant heeft gedragen. “Een jaar gaf hij me een verjaardagskaart met een cheque van 10.000 dollar en in de envelop zat een brochure over borstimplantaten.”

Zo’n zes jaar geleden gingen Lauren en Erik voor de zesde keer uit elkaar. “De zesde keer dat we uit elkaar gingen, was de grootste fout van mijn leven. Erik zou dan ook graag bekijken of de twee opnieuw naar hun verschillen kunnen kijken. “Lauren zit dagelijks in mijn hoofd, ik mis haar heel erg. Ik denk niet dat er ooit iemand zoals zij zal zijn. Lauren zou Erik graag een nieuwe kans geven als ze ziet dat hij daadwerkelijk is veranderd.

De andere koppels in Back with the Ex zijn Cam & Kate, Peter & Diane en Jeremy en Meg.