Sterren op TV
Erik de Vogel speelt Ludo Sanders in GTST (1)

Erik de Vogel speelt Ludo Sanders in GTST

Erik de Vogel, speelt sinds 1996 Ludo Sanders uit de populaire Nederlandse soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ of ‘GTST’. In de serie heeft hij een relatie met Jannie, zij wordt gespeeld door Caroline de Bruijn.

Tijdens zijn lange run op GTST heeft Erik sinds hun allereerste seizoen een relatie met Janine Elschot. Het stel is niet alleen in ‘GTST’ een stel. In het echte leven hebben ze namelijk ook een relatie.

De Rol van Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden
© Instagram

Inhoudsopgave

De Rol van Ludo Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden

Ludo, speelt al sinds 1996 in het RTL4-programma. Sindsdien is er veel gebeurd. In de eerste seizoenen beleef de kleine Ludo vooral op de achtergrond. Er was vrij weinig bekend over zijn jeugd. Hier is de inmiddels succesvolle ondernemer over gaan praten.

Ludo, had een lastige jeugd. Zijn moeder overleed op jonge leeftijd. Hij bleef samen met zijn zus en zijn vader achter. Met zijn vader kon hij het niet vinden, vaak werd hij door hem mishandeld. Op één dag was hij er klaar meer; zijn nieuwe doel? Het vermoorden van zijn vader. Het ging mis! In plaats van zijn vader vermoorde de 13-jarige Ludo zijn eigen zus.

De relatie met Jannie
© Instagram

De relatie met Jannie

In 1997 kreeg hij een knipperlicht relatie met de knappe Jannie. In dat jaar raakte ze volgers het programma zwanger van hun dochter ‘Nina’. Nina Sanders wordt gespeeld door Marly van der Velden. Zij heeft in het programma een relatie met Everon Jackson Hooi. De prachtige Nina Sanders heeft in ‘GTST’ ook een knappe dochter genaamd Noa Sanders.

Kort nadat Jannie bevallen was voor hun eerste kind, gingen Ludo en Jannie. De inmiddels volwassen Ludo is meermaals vreemdgegaan met een andere dame. Jannie, was hier niet van gediend, ze gingen per direct uit elkaar. Of dat nog niet erg genoeg was, ging zijn eerste bedrijf failliet. In de afgelopen jaren blijft hij een knipperlicht relatie houden met Jannie.

De bedrijven van Ludo Sanders
© Instagram

De bedrijven van Ludo Sanders

Zijn eerste bedrijf ging al na 2 jaar failliet. Ludo, belande samen met zijn vriendin Jannie in een kleine flat. Hij liet zich inhuren als interim manager. Nadat hij dit enkele keren gedaan had richtte Ludo Sanders zijn tweede bedrijf Sanders Art Consultancy.

Dit bedrijf werd een groot succes. Ludo Sanders, handelt jaren lang in exclusief kunst. Naast dit bedrijf, richt hij enkele jaren later richtte hij Sanders Incorporated. De succesvolle zakenman nam daarna meerdere bedrijven in Meerdijk over. Zelfs eetgelegenheid ‘De Koning’ werd verkocht aan Ludo.

Foto’s © Instagram