Sterren op TV
Eric Dikeb Adam Zkt. Eva VIPS

Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS

Eric Dikeb doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Eric is bekend geworden als Nederlandse après-ski-artiest en DJ. Zijn carrière heeft hij dan ook prima op de rails, maar voor zijn liefdesleven geldt dat zeker niet. De zanger heeft er nu dan ook voor gekozen om naakt mee te doen aan een datingprogramma. Het is de vraag of hij er zo in slaagt om de liefde van zijn leven tegen het lijf te lopen.

Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS

Eric Dikeb doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. In een oproepvideo waarin hij hoopte dat de dames zich voor hem zouden aanmelden, stelde hij zichzelf al even voor. “Ik ben Eric Dikeb, zanger en entertainer. Ik heb het best voor elkaar in het leven. Een ding heb ik echter nog niet helemaal voor elkaar en dat is een leuk vrouw. En daarom doe ik mee aan het programma Adam Zkt. Eva.”

“Ben jij nou toevallig een leuke vrouw en zou jij het leuk vinden om met mij te daten? Geef je dan op voor dit programma en wie weet zie ik jou binnenkort bij mij op het eiland”, zo besloot hij zijn oproepvideo. Het is dan ook duidelijk dat Eric inmiddels echt graag een leuke vrouw hoopt te ontmoeten en misschien is Adam Zkt. Eva VIPS daar wel de ideale kans voor.

Eric Dikeb als zanger en entertainer

Eric Dikeb heeft tot op heden vooral naam gemaakt als zanger en entertainer. Eric is geboren in Den Haag en noemt zichzelf een creatieve duizendpoot. Eric is al lange tijd bekend als schrijver en producer van eigen liedjes, waaronder zijn grootste hits: De Pizzahut, Volg de Leraar/Follow the Leader, High, Liberté en This is my House.

Eric Dikeb heeft ook nog eens geprobeerd om mee te doen aan het Eurovisiesongfestival voor Zwitserland. Hij schreef het nummer Mesmerizing glances, maar kreeg niet genoeg stemmen. Ook deed hij mee aan Big Diet om veel kilo’s te verliezen. In 2009 was Eric Dikeb te zien in Take Me Out. Hij sloeg in dat datingprogramma Angeline aan de haak, maar blijkbaar is die relatie niet gelopen zoals gehoopt. Het is de vraag of hij in Adam Zkt. Eva VIPS wederom iemand voor zich weet te winnen.

Eric Dikeb is te volgen via Instagram en Facebook.