Sterren op TV

Eric Arends man van Brecht van Hulten

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 11:23 am

Eric Arends is de man van Brecht van Hulten, een Nederlandse televisiepresentatrice die onder meer bekend werd als het gezicht van het Jeugdjournaal, Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, Kassa en de 5 Uur Show.

Eric Arends vriend Brecht van Hulten

Eric Arends werkt net als Brecht van Hulten in de media en journalistiek: hij is namelijk journalist & presentator voor Argos en Bureau Buitenland. Zijn eerste project in het wereldje dateert al weer van 1991, toen hij reportages maakte over de coup tegen Gorbatsjov in Moskou (de toenmalige Sovjet-Unie).

Daarna zetelde hij voor zijn werk in onder meer Turkije, het Midden-Oosten en Afrika. Later was hij ook nog correspondent voor de Volkskrant in Italië. Brecht van Hulten heeft twee kinderen – een dochter en een zoon – met haar man Eric Arends. Ze wonen samen in Utrecht.

Zware tijd Brecht van Hulten

Brecht van Hulten had veel steun aan haar man Eric Arends toen het een tijdlang niet goed met haar ging: twee keer raakte ze uit het niets bewusteloos, maar bleef ze toch stug doorwerken. “Terwijl mijn lichaam allerlei signalen gaf dat het niet meer ging. Die heb ik niet goed opgepikt, totdat ik door overbelasting behoorlijk de kluts kwijt raakte.”

“Het had nogal wat gevolgen: ik heb maandenlang concentratieproblemen en last van geluiden om me heen gehad. Nog steeds, daarom wilde ik ook hier afspreken: geen muziek, een redelijk rustig restaurant. Ik ben echt een ander persoon geweest de afgelopen anderhalf jaar.”

Brecht van Hulten presentatrice De 5 Uur Show

Brecht van Hulten is in Hilversum geboren, en werkt daar hedendaags nog altijd. In het verleden was ze te zien in onder meer het NOS Jeugdjournaal, Goedemorgen Nederland, RTL Boulevard, Kassa, Groen Licht en sinds augustus 2020 de 5 Uur Show. Gelukkig gaat het naast op carrièregebied nu ook persoonlijk weer erg goed met Brecht van Hulten; niet op de laatste plaats dankzij haar rots in de branding, man Eric Arends.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s out in the open????#nieuwebaan #zinin

Een bericht gedeeld door Brecht van Hulten (@brechtvanhulten) op