Sterren op TV
Enzo Knol woonplaats, leeftijd, vermogen en auto's

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 19 juni 2023

Enzo Knol woonplaats, leeftijd, vermogen en auto’s

Enzo Knol, zullen de meeste mensen wel kennen als de ‘grootste YouTuber’ van Nederland. Hij uploadt al meer dan 10 jaar elke dag een vlog. Veel kijkers denken inmiddels alles te weten van de 30-jarige YouTuber. Toch, wordt er veel op internet gezocht naar de woonplaats, leeftijd, vermogen en de auto’s van deze YouTuber. Als je dit artikel leest, weet je echt alles van Enzo Knol.

De heftige jeugd van Enzo Knol
© Instagram

Inhoudsopgave

De jeugd van Enzo Knol

Enzo Knol, heeft geen makkelijke jeugd gehad. Zijn moeder Irma scheidde al van zijn vader toen hij pas 2 jaar oud was. Zijn vader wil helemaal geen contact met hem. De moeder van Enzo Knol kreeg een nieuwe vriend, hij kon het helemaal niet vinden met zijn stiefvader. Omdat ze naar Den Haag verhuisde, en Enzo dat verschrikkelijk vond, liep hij regelmatig weg.

Ook ging de grootste YouTuber van Nederland van het ene op het andere moment bij zijn biologische vader wonen, die hij al 10 jaar niet gezien had. Zijn vader had een drankprobleem, hij hield het een maand vol, daarna ging de jonge Enzo, weer bij zijn moeder wonen. 

Enzo Knol zat slecht in zijn vel, dat gold helemaal voor zijn beste vriend. Hij zag het leven niet meer zitten en pleegde zelfmoord. Dit was het heftigste moment in het leven van Enzo. Zijn moeder en stiefvader scheidden weer, opnieuw kreeg ze een nieuwe vriend, maar die relatie hield ook geen stand.

Enzo, rookte en blowde elke dag, hij had vaak ruzie met zijn moeder en moest zelfs naar een internaat. 

In 2013 besloot hij dat het helemaal anders moest. Als Enzo Knol zo doorging, ging hij niks van zijn leven maken. Op 7 december begon Enzo Knol voor de lol met YouTube. De rest is geschiedenis.

Het prachtige huis van Enzo Knol heeft hem 915.000 euro gekost
© Instagram

Zijn woonplaats

De nieuwe villa van Enzo Knol staat in Soesterberg. Hij kocht deze riante villa van 173 vierkante meter voor 915.000 euro. De YouTuber met ruim 2,7 miljoen abonnees tikte de villa af zonder hypotheek.

Ook de hele verbouwing betaalde hij met eigen centen. Hij woont in Soesterberg op één steenworp afstand van zijn broer Milan. Er zit namelijk maar één huis tussen.

Enzo Knol heeft een vermogen van 7 miljoen euro
© Instagram

Het miljoenen vermogen van Enzo Knol

Enzo Knol heeft de afgelopen 10 jaar miljoenen euro’s verdient. Hij bezit alleen al vastgoed met een waarde van méér dan 2,5 miljoen euro. Zijn villa in Soesterberg heeft naar de verbouwing een waarde van 1,2 miljoen euro, daarnaast bezit hij nog een appartement in Leiden met een waarde van 750.000 euro, ook de twee appartementen in Italië hebben een gezamenlijke waarde van 750.000 euro.

Zijn eigen B.V. heeft een eigen vermogen van 3,6 miljoen euro. Daarnaast bezit Enzo Knol een Lamborghini Urus en een Porsche Panamera. Deze schatten we op 500.000 euro. Wanneer we snel rekenen, komen we op een bedrag uit van 6.800.000 euro. Niet slecht voor een Nederlandse YouTuber. Zijn vermogen zal nog groeien, zolang hij nog blijft vloggen.

Hoe oud is YouTuber Enzo Knol
© Instagram

Hoe oud is Enzo Knol?

Enzo Knol is geboren op 8 juni 1993, hij is momenteel dus 30 jaar oud. De succesvolle YouTuber heeft een broer en een broertje.

Milan Knol, is de broer van Enzo Knol. Sjen Knol, is het broertje van Enzo, hij blijft het liefst buiten de spotlights. Vandaar dat erg weinig mensen hem kennen.

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol
© Instagram
Myron en Enzo
© Instagram
Dit is de vriendin van Myron
© Instagram

Wie is de vriendin Enzo Knol?

De 30-jarige YouTuber heeft een relatie met Myron Koops. Enzo en Myron kennen elkaar van schaatsen.

De prachtige vriendin van Enzo Knol heeft jarenlang op hoog niveau geschaatst. Zij gaf ook schaatsles aan Enzo. Momenteel werkt Myron als personal trainer en is ze eigenaar van haar bedrijf ‘Myrononline’. Met dit bedrijf helpt ze bedrijven met het creëren van content.

Hij spreekt zijn vader niet meer

Veel mensen vragen zich af wie de vader is van Enzo Knol. In de 10 jaar dat hij vlogt is hij nog nooit te zien geweest in de vlogs van zijn zoon. Jarenlang vertelden Enzo en zijn moeder Irma niks over de situatie. 

Ondanks brachten ze eindelijk naar buiten waarom de vader van Enzo nog nooit te zien is geweest in zijn vlog. De YouTuber heeft namelijk geen contact meer met zijn vader.

Hij heeft hem al meer dan 10 jaar niet gezien. Ze hebben nooit een goede band gehad, zijn ouders zijn al gescheiden toen hij 2 jaar oud was. Sindsdien heeft Enzo 1 maand bij zijn vader gewoond. 

De nieuwe auto van Enzo Knol
© Instagram

De bizarre Lamborghini Urus van Enzo Knol 

Enzo Knol haalde op 18 april 2023 zijn nieuwe ‘Lamborghini Urus’ op bij de garage. De origineel op Nederlands kenteken geleverde Urus heeft een nieuwprijs van € 332.878. En ja, dat is zonder opties.

De auto van Enzo is gewrapt in het rood, de auto kwam in een grijze kleur uit de fabriek. Zuinig is de auto allerminst, hij rijdt namelijk 1 op 8. We zien Enzo Knol dus vaak bij het tankstation, gelukkig kan die dat makkelijk betalen.

De Porsche van Enzo Knol
© Instagram

De Porsche van Enzo Knol

De eerste sportwagen van Enzo Knol kocht hij op 9 mei 2017. Het ging om een ‘Porsche Panamera 4S Diesel’ met een nieuwprijs van € 207.972. Zijn auto zit binnen 4,5 seconden op 100 km/h.

Daarnaast beschikt de auto over een vermogen van 422 pk. Veel mensen dachten dat de auto al lang weg was, maar zijn eerste sportauto heeft de YouTuber altijd bewaard. 

Dit verdient Enzo Knol per jaar

Enzo Knol verdient aan zijn views, samenwerkingen, vastgoed investeringen en eigen kledinglijn pakken met geld. Hij verdient naar schatting minimaal 1.500.000 euro per jaar.

Er zijn  mannen van 30 die het minder hebben. Hij heeft er 10 jaar lang keihard voor gewerkt, we gunnen hem het van harte.  

Dit is het appartement van Enzo Knol in Zeist (1)
© Bekende Buren

Zijn appartement in Zeist

Op 22-jarige leeftijd kocht YouTuber Enzo Knol een royaal appartement in het centrum van Zeist. Het appartement stond te koop voor 460.000 euro, uiteindelijk betaalde hij er 430.000 euro voor. Voor het aanschaffen van deze woning had hij geen hypotheek nodig, Enzo betaalde de woning van de centjes die op zijn rekening stonden.

Enzo Knol heeft eeen appartement in Italië (1)
© YouTube Enzo Knol

De appartementen in Italië

Enzo Knol kocht in 2022 twee appartementen in Italië aan het Gardameer. De appartementen hebben een gezamenlijke waarde van 750.000 euro. Via de website van Enzo Knol is het mogelijk om appartementen te huren. Wil je dit ? Dan moet je er minimaal 1 week vertoeven.

De merchandise van Enzo Knol

Volgens Pure Luxe verdient Enzo Knol grof geld aan zijn merchandise. Ze beweren dat het bedrijf minimaal 1 miljoen euro per jaar verdient. Op de website van Enzo kun ja van alles kopen. Van t-shirts tot schoolspullen, Enzo Knol verkoopt alles, en ja, daar verdient de 30-jarige YouTuber een goede boterham mee.

Zijn social media kanalen 

Enzo Knol is actief op YouTube, TikTok en Instagram. Dagelijks bereikt hij meer dan 1 miljoen mensen. Het is dus niet voor niks dat bedrijven graag met hem samen willen werken. Hij heeft een enorm bereik en een goede naam onder adverteerders. Wil je met Enzo Knol samenwerken? Neem dan een zak geld mee. Voor een samenwerking rekent hij minimaal 30.000 euro.

Stopt Enzo Knol met vloggen?

Nee, Enzo Knol denkt er nog niet over na om te stoppen met vloggen, ondanks hij dit al 10 jaar dagelijks doet. Het is zijn lust en zijn leven.

Waarom gingen Enzo Knol en Dee uit elkaar?

Uiteindelijk gingen Dee en Enzo uit elkaar omdat ze niet goed bij elkaar pasten. Enzo, kon er enorm van genieten om alleen te zijn, terwijl Dee liever wilde dat ze vaker samen waren.

Is Milan Knol de broer van Enzo Knol?

Milan Knol, is inderdaad de broer van Enzo Knol. Milan is niet alleen ouder, hij begon ook eerder met YouTube.

Is Enzo Knol bevriend met Gio Latooy?

Ja, hij is inderdaad bevriend met mede-YouTuber Gio Latooy. Ook was Jade Anna enkele maanden geleden in zijn vlog te zien.

Heeft Enzo Knol een kind?

Nee, Enzo Knol heeft geen kind. Myron is niet zwanger en hij heeft geen kind uit een eerdere relatie.

Hoe gaat het met Enzo en Myron?

Het gaat hartstikke goed met  Enzo en Myron. Ze hebben het leuk samen en zijn momenteel bezig met de tuin achter hun nieuwe huis.

Wanneer kwam de 1.000 vlog van Enzo online?

De 1000e vlog van Enzo Knol kwam online op 3 mei 2016.

Is hij bevriend met Chahid Charrak?

Enzo Knol, is bevriend met collega-ondernemer Chahid Charrak. Zijn vriendin kan het ook goed vinden met de vrouw van Chahid. Hij heeft ook de nieuwe badkamer van Enzo geleverd.

Wat heeft zijn huis gekost?

Het nieuwe huis van Enzo Knol heeft 915.000 euro gekost. Dit betaalde hij zonder hypotheek.

Rijdt Enzo Knol vaak te hard?

Ja, YouTuber Enzo Knol rijdt regelmatig te hard, hierdoor kwam hij verschillende keren negatief in het nieuws.

Hoeveel abonnees heeft Enzo Knol?

Op dit moment heeft Enzo 2,72 miljoen abonnees.

Heeft hij al een keer meegedaan aan het Jachtseizoen?

Ja, Enzo Knol heeft 1 keer meegedaan aan het Jachtseizoen. De serie van Giel de Winter

Is Enzo Knol miljonair?

Ja, Enzo Knol is zelfs multimiljonair. Hij heeft een geschat vermogen van  6.800.000 euro.