Sterren op TV
Enzo Knol

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 februari 2016

Laatst Geüpdatet: 12 februari 2016

Enzo Knol, de man van de 1 miljoen abonnees

Enzo Knol werd in 1993 in Assen geboren onder de naam Enzo Erkelens. De inmiddels 22-jarige vlogger nam echter al snel de achternaam van zijn moeder aan. Onder de naam Enzo Knol is het broertje van Milan Knol uiteindelijk uitgegroeid tot een bekende Nederlandse vlogger.

Enzo Knol het broertje van Milan Knol

Een aantal jaar terug had niemand dat gedacht. Enzo Knol kende geen gemakkelijke jeugd en belandde in een diepe put nadat hij werkloos thuis kwam te zitten. Zijn broer Milan was toen al een bekende op YouTube. Op zijn kanaal DitIsMilan verschenen dagelijks nieuwe video’s. Het was dan ook Milan die erin slaagde om zijn broer Enzo aan het vloggen te krijgen.

De eerste vlog van Enzo werd in de zomer van 2013 op YouTube geplaatst. Sindsdien verzamelde Enzo al ruim één miljoen abonnees en plaatst hij dagelijks twee filmpjes op YouTube, die enorm goed worden bekeken. Ook is de vlogger tegenwoordig regelmatig te bewonderen op de televisie. Zapplive, RTL Late Night, het staat allemaal al op het CV van Enzo.

Knolpower

Enzo is in zijn vlogs regelmatig openhartig over de jeugd die hij heeft gehad. Al meermaals vertelde hij dat hij in het verleden erg gepest is met zijn achternaam ‘Knol’. Tegenwoordig is het zo’n beetje het handelsmerk van deze vlogger. Enzo heeft een ‘Knolpower’ webshop en bracht onlangs ook een boek uit onder die naam.

In 2015 werd bekend dat Enzo binnenkort niet alleen meer op televisie en Youtube is te bewonderen, maar dat hij ook in de bioscoop te aanschouwen is. De Assenaar heeft namelijk de hoofdrol gekregen in de film Offline. Naar verwachting zal de film, met Enzo Knol in de hoofdrol, in 2016 te bewonderen zijn. Eerder was de stem van Enzo al te horen in de film De Notenkraak.

Wil jij helemaal niets meer missen van Enzo? Volg hem dan via Twitter, Instagram en Facebook.