Sterren op TV
Enoch Foster Catrina Lillian Lydia The Polygamists Three Wives, One Husband

Enoch Foster in The Polygamists: Three Wives, One Husband

Enoch Foster is te zien in The Polygamists: Three Wives, One Husband. Enoch is de trotse vader van zestien kinderen en gelukkig getrouwd met Catrina en Lillian. Hij staat nu op het punt zijn derde vrouw aan de haak te slaan: de 25-jarige nanny Lydia Rose. Het leven met drie vrouwen kan echter ook moeilijk verlopen en hoe dat precies in zijn werk gaat voor Enoch, zien we in het programma The Polygamists: Three Wives, One Husband.

Wie is Enoch Foster?

Enoch Foster staat centraal in de eerste aflevering van The Polygamists: Three Wives, One Husband. Enoch is woonachtig in de Rockland Ranch in Utah, waar het normaal is dat mannen meerdere vrouwen hebben en bij hen veel kinderen hebben gemaakt. Rockland Ranch is in 1970 opgericht door zijn vader Bob Foster, die er drie vrouwen en liefst 38 kinderen op nahield. Enoch is polygaam en getrouwd met zowel Catrina als Lillian.

Ze hebben al zestien kinderen en het zeventiende kind is inmiddels onderweg. Nu denkt hij er echter over na om een derde vrouw ten huwelijk te vragen: de 25-jarige nanny Lydia Rose. Haar twijfels zorgen voor onzekerheid in het gezin en die onzekerheid gaan we te zien krijgen in The Polygamists: Three Wives, One Husband.

Het leven met drie vrouwen

Enoch Foster heeft drie vrouwen om tevreden te houden. Catrina en haar elf kinderen leven op de bovenverdieping en Lillian en haar zeven kinderen op de onderste verdieping. Zodra Lydia aankomt, neemt ze plaats in het gasten gedeelte. Op dit moment wisselt hij zijn nachten nog af tussen Lillian en Catrina, maar als er een nieuwe vrouw bij komt, zal dat veranderen. Ontbijt eten doet Enoch overigens met de vrouw met wie hij de nacht samen is geweest, de lunch en het avondeten wordt genuttigd met de vrouw met wie hij de komende nacht slaapt.

Opmerkelijk genoeg werd Catrina nooit met polygamie opgevoed, maar was het juist zij die vroeg of Lydia en Lillian bij de familie konden komen. Zij was al sinds haar veertiende samen met Enoch en trouwde op achttienjarige leeftijd met hem.Of Lydia Rose echt toetreedt tot de familie, gaan we zien in The Polygamists: Three Wives, One Husband. Ook Enoch’s buurman Abel, die ervaring heeft met een huwelijk met drie vrouwen, komt voorbij.