Sterren op TV
Emma Wortelboer Spuiten & Slikken

Emma Wortelboer is presentatrice Spuiten & Slikken

Emma Wortelboer is één van de eigenaardige presentatrices van Spuiten & Slikken. Alhoewel ze na het behalen van haar HAVO-diploma eerst nog van plan was om gewoon te gaan studeren, had deze dame al gauw door dat haar toekomst elders zou liggen. Niet voor niets kwam ze dan ook terecht bij de BNN University.

Emma Wortelboer presentatrice Spuiten & Slikken

Emma Wortelboer is de nieuwste presentatrice van het BNN-programma Spuiten & Slikken. Nadat ze begin 2015 begon aan de BNN University en sinds 2016 aan de slag ging als presentatrice bij 101.TV, zien we haar vanaf 2016 ook op NPO 3 voorbijkomen.

Bij RTL Boulevard stelde Emma zich, met medepresentator Tim Hofman aan haar zijde, alvast voor aan het grote publiek. “Ik ben Emma Wortelboer, 19 jaar, ik kom uit Manderveen en ik douche met sokken aan”, vertelde Wortelboer. Uiteindelijk denkt Emma overigens ook niet dat haar vader altijd blij zal zijn met de afleveringen waarin ze te zien is.

“Ik heb wel een paar dingen gehad waarvan ik dacht: als mijn vader straks op de bank zit en hij kijkt naar zijn dochter die halfnaakt voor een webcam staat te dansen. Dan denkt hij misschien wel van: Nou, oké…”, gaf Wortelboer eerlijk toe. In 2016 was Emma overigens ook te zien in Cupida’s en voor 3LAB ging ze zelf aan de slag met Tinder. Een video van haar avontuur zie je hieronder.

Wie is Emma Wortelboer?

Emma Wortelboer is met recht een eigenaardig type te noemen en dat is iets wat duidelijk op valt te merken uit het verhaal dat A Million Faces publiceerde over deze jongedame. Emma blijkt een uitgesproken mening te hebben. Zo wil ze helemaal niets weten van majorettes, maar is ze daarentegen wel weer groot fan van voetballen.

Wat we verder over deze dame weten, is dat ze in Deventer is geboren en opgegroeid is in Manderveen. Haar verjaardag viert ze ieder jaar weer op 26 oktober. Tegenwoordig is Wortelboer overigens woonachtig in Amsterdam.

Emma Wortelboer is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.