Sterren op TV
Emma Hagers HNTM Holland's Next Top Model

Emma Hagers is zichzelf in Holland's Next Top Model

Emma Hagers is in het negende seizoen van Holland’s Next Top Model een opmerkelijke verschijning. Al vanaf de eerste aflevering van HNTM laat Emma zich zien en dat volledig op haar eigen manier. Wat daarbij vooral opvalt aan deze negentienjarige jongedame is dat ze een piercing heeft. Het gaat niet om zomaar een piercing, Emma heeft namelijk een piercing in haar neus.

Emma Hagers van HNTM

Emma Hagers is in 2016 dus één van de deelneemsters van het programma Holland’s Next Top Model. Ze heeft totaal haar eigen stijl. In HNTM wordt ze zelfs aangekondigd als ‘De Rotterdamse Emma met het hart op de tong’. Al in de eerste aflevering was jurylid Anna Nooshin onder de indruk van Emma Hagers. “Dit vind ik heel leuk. Ik vind het gewoon cool dat ze op een plek is gaan staan waardoor je op de achtergrond alle hectiek ziet en zij staat daar als een soort van powerchick met hashtag Girlpower”, vertelde Nooshin toen Hagers een foto van zichzelf moest maken. Hagers heeft al een aantal modellen opdrachten op haar CV staan. Met haar deelname aan HNTM hoopt ze echt door te kunnen breken.

Emma Hagers in het dagelijks leven

Emma Hagers heeft zich in de afgelopen jaren vooral bezig gehouden met haar carrière. De in Mijnsheerenland woonachtige Emma pakte al een diploma als Grafisch Vormgever en maakte tijdens het afgelopen jaar gebruik van een tussenjaar. Daarin is de in Dordrecht geboren Hagers veel over zichzelf te weten gekomen. “Ik heb nu eigenlijk nog even geen school. Ik had een tussenjaar genomen, ik heb allemaal baantjes geprobeerd. En ik kwam er wel achter dat ik heel vaak met kleren toch wel bezig ben en dat kledingwinkels wel echt mijn ding zijn. Ik ga volgend jaar weer een nieuwe opleiding starten. Junior stylist, om daarna weer verder te komen naar hoofdstylist. Lijkt me ontzettend leuk”, zo vertelde ze in de video waarin ze zich voorstelde aan de kijkers van Holland’s Next Top Model. Emma is volgens haar Facebook-pagina overigens vrijgezel.

Emma Hagers is te volgen via Instagram en Facebook.