Sterren op TV
Emma de Busscher Temptation Island 2019

Emma de Busscher verleidster Temptation Island 2019

Emma de Busscher is verleidster in Temptation Island 2019. Nog voordat de koppels en verleiders/verleidsters bekend werden gemaakt, was al gelekt dat Emma één van de dames zou zijn die relaties kapot moet gaan maken.

Emma de Busscher verleidster Temptation Island 2019

Emma de Busscher doet als verleidster mee aan Temptation Island. Deze Belgische, die zichzelf ook wel Ems noemt, laat op haar Instagram-profiel al weten dat er ‘nieuwe dingen aankomen’. Het is niet ondenkbaar dat ze daarmee alvast doelt op haar deelname aan Temptation Island 2019.

Dat is overigens niet het enige wat opvalt op de social media-profielen van Emma. Een blik op haar foto’s laat al snel zien dat ze graag op vakantie is. Ze is dol op de zon, op palmbomen en kokosnoten. Als ze niet op vakantie is, dan is ze doorgaans aan het werk in de horeca.

Emma ex van Marvin

Emma had voordat ze meedeed aan Temptation Island al de nodige connecties. Zo blijkt ze de ex te zijn van Marvin, die eerder met Louise als koppel meedeed aan de ultieme relatietest. Emma hoopt met haar deelname als verleidster vooral meer bekendheid te verwerven, zo vertelde ze al aan Het Laatste Nieuws.

“Begin deze week werden de verleidsters bekend gemaakt en meteen steeg mijn aantal volgers op Instagram al van 3000 naar 4500. Ik kreeg ook al enkele aanbiedingen om producten te promoten. Als dat producten zijn waar ik achter sta, dan doe ik het graag.” In Temptation Island wil Emma vooral bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. Emma richt zich in Temptation Island voornamelijk op Heikki.

Emma de Busscher is te volgen via Instagram en Facebook.