Sterren op TV

Emilie Rozenga de vriendin van Ron Boszhard

Emilie Rozenga is de vriendin van Ron Boszhard, een Nederlandse televisiepresentator en deelnemer aan het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? Emilie is zeventien jaar jonger dan Ron, maar de liefde spat er nog altijd vanaf bij de twee. In 2016 kregen ze hun eerste kindje, Ron had al twee kids uit zijn eerdere huwelijk met Gaby. Ron Boszhard is de oudere broer van Carlo Boszhard.

Emilie Rozenga vriendin Ron Boszhard

Emilie Rozenga, een danseres, gaat al meer dan tien jaar door het leven als de vriend van Ron Boszhard. Ze leerden elkaar in 2004 kennen, toen Ron eigenlijk nog getrouwd was met Gaby. Eerder bedroog de presentator Gaby al met een stewardess genaamd Celine van Dee, die daarover in 2009 uit de school klapte.

Affaires Ron Boszhard

Zo zou ze bijna een half jaar samen zijn geweest met de toen al getrouwde Ron Boszhard. “Ron wilde een halfjaar op zichzelf gaan wonen om te kijken of hij nog verder wilde met zijn huwelijk. Twee weken nadat hij zijn vrouw had verlaten, kregen wij een relatie.”

In de Story meldde Celine dat haar lover niet in het openbaar wilde verschijnen met haar. “Ron wilde voorkomen dat Gaby er achter zou komen dat hij gevoelens had voor een jonge vrouw van 24. Dat wilde hij haar, maar ook zijn kinderen besparen.”

Boszhard ontkende de affaire overigens altijd. “Het getuigt van weinig respect naar mij toe en dat is het enige wat ik vraag. Ik vecht voor het herstel van mijn naam. Ik ben het liegen zat.”

Ron Boszhard in Wie Is De Mol?

In 2018 was Ron Boszhard te zien in Wie Is De Mol? Daarmee kwam een jarenlang gekoesterde wens uit, maar tot overmaat van ramp viel hij al in de eerste paar afleveringen af. Gelukkig krijgt hij in het speciale jubileumseizoen van WIDM kans op eerherstel. Net zoals hij eerherstel maakte door trouw te blijven aan zijn vriendin Emilie Rozenga.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door R.Boszhard (@ronboszhardofficial) op

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door R.Boszhard (@ronboszhardofficial) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Heerlijk zo laat nog buiten…

Een bericht gedeeld door R.Boszhard (@ronboszhardofficial) op