Sterren op TV
Emese Ferry De Slechtste Chauffeur van Nederland

Emese door Ferry in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Emese is door Ferry opgegeven voor De Slechtste Chauffeur van Nederland. Met de jongedame is het weliswaar uiterst gezellig in de auto, maar veilig is het allerminst. Reden genoeg voor Ferry om in te grijpen en dat heeft hij gedaan door zijn beste vriendin op te geven voor het programma van RTL 5. Al snel blijkt dat Emese niks schroomt en we vragen ons stiekem toch wel een beetje af hoe deze dame aan haar rijbewijs is gekomen.

Emese een echte feestganger

Bij Emese Ramstijn in de auto heb je nooit te klagen over gezelligheid. De dame uit Papendrecht vermaakt zich altijd uitstekend als ze bezig is aan een autorit. Of het ook verstandig is om naast de voormalig studente van het Albeda College Rosestraat te zitten, is wel de vraag. Ferry Ameling is bang van niet. De chauffeur bij Safe2Drive is afkomstig uit Dordrecht en maakt zich ernstig zorgen om het rijgedrag van Emese.

“Ik heb Emese opgegeven voor De Slechtste Chauffeur van Nederland. Het is heel gezellig in de auto, de muziek staat hard. Maar uiteindelijk let ze niet op de weg. Mijn grootste angst is gewoon dat ze een keer heel hard achterop iemand knalt omdat ze gewoon niet op zit te letten. Het is al een paar keer bijna mis gegaan waar ik ook bij was”, vertelde Ferry.

Emese in De Slechtste Chauffeur van Nederland

In De Slechtste Chauffeur van Nederland zien we al gauw dat Emese tijdens het autorijden overal mee bezig is, behalve met autorijden… Ze zit regelmatig met haar telefoon in haar handen, maar daar blijft het niet alleen bij.

“In de auto ben ik bezig met mijn telefoon, Snapchat, zingen, make-up, m’n lippenstift. Ik heb het gevoel dat iedereen het fout doet in mijn ogen. Dat ik niets fout doe, maar andere mensen en dat is gewoon heel irritant”, aldus de negentienjarige Emese. Met haar negentien jaar is ze overigens de jongste deelnemer van dit De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017.

Emese Ramstijn is te volgen op Facebook en Instagram. Ferry Ameling is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 zijn Jolanda en Joost, Juliette en Hans, Nicole en Dominique, Marsha en Angelo, Henk door Patricia en Tireilly door Cora.

Geplaatst door Emese Ramstijn op donderdag 12 mei 2016

Geplaatst door Emese Ramstijn op maandag 4 januari 2016