Sterren op TV
Elsemarijn Wim-Martijn Tammenga Ik Vertrek Italië

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 november 2017

Laatst Geüpdatet: 4 november 2017

Elsemarijn en Wim-Martijn Tammenga in Ik Vertrek naar Italië voor camping

Elsemarijn en Wim-Martijn Tammenga doen mee aan Ik Vertrek. Samen met hun drie kinderen Ezra, Marcus en Noël verlaten ze Nederland om in Italië een nieuw bestaan op te bouwen. In Italië moet een eigen camping worden opgebouwd. Het liefst zou Elsemarijn overigens nog verder van huis een nieuw bestaan op willen bouwen, maar dat ziet haar geliefde Wim-Martijn niet zitten. Als het aan haar had gelegen, had ze eerder de keuze voor Afrika gemaakt.

Inhoudsopgave

Elsemarijn en Wim-Martijn in Ik Vertrek

Elsemarijn en Wim-Martijn Tammenga hebben zich opgegeven voor Ik Vertrek. De twee hadden het helemaal niet verkeerd in Hoogland. De 36-jarige Wim-Martijn deed goede zaken in de productontwikkeling, terwijl de 32-jarige Elsemarijn haar geld verdiende door parttime te werken als coach.

De rest van haar tijd gebruikt ze voor de opvoeding van hun drie kinderen: Ezra van 5, Marcus van 3 en Noël van 1. Toch heeft het gezin besloten om alles in Nederland achter zich te laten en voor een nieuw bestaan te gaan in Italië. Met die keuze heeft het gezin wel voor flink wat verbaasde gezichten gezorgd bij vrienden en familie.

Familie Tammenga naar Italië

Elsemarijn en Wim-Martijn vertrekken naar Italië in Ik Vertrek. Samen met hun gezin willen ze daar een camping opstarten. Ze hebben in Le Marche dan ook een stuk grond gekocht waar uiteindelijk een camping op gebouwd moet worden. Die camping moet bestaan uit twaalf staanplaatsen en zeven luxe safaritenten met privé-sanitair.

Geheel vlekkeloos verloopt het avontuur voor de familie Tammenga in Italië overigens niet. Zo zorgt onder meer vorst voor problemen. Ook de buren van Elsemarijn en Wim-Martijn blijken zich niet aan eerder gemaakte afspraken te houden. Het zal voor de familie dan ook een flinke uitdaging worden om alles op de rit te krijgen.

Hoe is het nu met Elsemarijn en Wim-Martijn?

Elsemarijn en Wim-Martijn hebben het inmiddels goed voor elkaar in Italië. Ze zijn de trotse eigenaar van Camping Sempreverde. De camping is sinds juni 2017 geopend en bestaat onder meer uit XL Safaritenten met sanitair en verrijdbare keukens. In een korte tijd is de familie erin geslaagd om de camping draaiend te krijgen.

Om dat voor elkaar te krijgen, hebben de twee wel keihard moeten werken. Nu het winterseizoen is aangebroken hebben Elsemarijn en Wim-Martijn echter alle tijd om weer even op adem te komen. Vanaf het voorjaar zullen ze ongetwijfeld weer hard moeten werken voor het nieuwe seizoen.

Ik Vertrek de afgelopen weken
Petra, Astrid, Kees, Jürgen en Jeanne in Duitse Hessen
Dave en Annie met Bed & Breakfast in Portugal